un_coleg_reloaded a scris:
Serios ca nu va inteleg. In 2009 au fost candidati iesiti din carti, care aveau 70 de puncte si erau situati dincolo de pozitia 200 dupa testul de drept, la vremea aceea fiind 250 de candidati pe 200 de locuri, si totusi au intrat. Nu multi, dar au intrat, si-au "jucat" sansa pana la capat...Nici eu nu eram "pe roze",dar nu imi plangeam imi pumni si am luat una dintre primele note la rationament, "sarind" zeci de locuri in fruntea clasamentului, bineinteles si cu ajutorul unui rezultat bun la interviu. Deci "nu mi-e usor sa vorbesc", chiar va zic din experienta personala. Evident ca daca sunt foarte multi candidati cu punctaje peste 80, sansele celor cu 70 - 75 se diminueaza, dar a cui este vina?Eu zic ca este meritul celor care au luat 80, deci nu vad "supararea", sincer. Cei cu 80 + nu merita felicitari, sau care e ideea pe forumul asta "depresiv"?
Nu am vorbit de vina :)
Sigur ca "vina" e a celor care au facut doar 70 - 75 :)
Nu asta e discutia si nu asta e stresul celor care au intre 70-75.
E clar ca fiecare se gandeste ca "putea sa aiba inca 5 - 10 puncte in plus".
Ai mare dreptate cand spui ca trebuie mers pana la capat. Eu voi merge, chiar daca am intre 70-75, si daca eram tentat sa ma opresc :)
Dar vorbeam de sanse. Si la asta se gandeste fiecare dintre cei care au peste 70 acum.
Oricum e bine sa nu uitam ca sansa vom avea si in august, si ca e pacat de acest forum sa postam unele "aiureli" si apoi sa dam vina pe stres :)
Nu exista stres.
E, dupa cum spuneam, totul doar in mintea noastra :)