avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.Si cei din august,fireste

Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>

Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
Ultima modificare: Vineri, 10 Septembrie 2010
ContSters89182, utilizator
Si iata ca n-au fost 50 de candidati cu media peste 9 asa cum s-a vehiculat... Numai 3!
Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acst examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane aici pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread:
www.avocatnet.ro/content/for... .

ioana.dark a scris:

Si iata ca n-au fost 50 de candidati cu media peste 9 asa cum s-a vehiculat... Numai 3!

eh...s-au vehiculat multe enormitati: si ca ar fi 200 peste 80 si ca ar fi 170 peste 85. probabil scopul a fost de a-i stresa pe contracandidati dar aberatiile erau atat de evidente incat ma indoiesc de faptul ca si-au atins scopul...
Lupta de va da intre cei cu peste 75 de puncte....
deocamdata ma prezint la testul de logica si apoi imi fac strategia pentru august daca va fi cazul
forgotten_sunrise a scris:

ioana.dark a scris:

eh...s-au vehiculat multe enormitati: si ca ar fi 200 peste 80 si ca ar fi 170 peste 85. probabil scopul a fost de a-i stresa pe contracandidati dar aberatiile erau atat de evidente incat ma indoiesc de faptul ca si-au atins scopul...
Lupta de va da intre cei cu peste 75 de puncte....

Sunt complet de acord cu tine! Lupta cea mare se va da intre cei cu peste 75 de puncte. Oricum, va fii interesant si pentru cei care au punctaj sub acest prag. E o pregatire f. buna pentru examenul din vara. Eu nu am luat decat 71 de pct dar nu m-as retrage din concurs doar pt acest motiv!

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)