Eu recomand tuturor celor care au reusit sa treaca de primul pas sa se prezinte si la urmatoarele probe!
Eu am 74 deci sunt scos din joc, dar ma voi bate pana la ultima proba! =D>
Daca ma uit putin mai bine la rezultate imi dau seama ca in aceste cateva luni nu am progresat mai deloc :(
Eram aprox in primii 10% dintre candidati in august si sunt in aprox 10% acum, ba din contra, daca ar fi sa fac un calcul exact cred ca am avut o usoara scadere din acest punct de vedere acum fata de august.
Si totusi acum pot sa merg mai departe spre deosebire de august. :(
Raman la ideea ca nu e destul sa inveti ci trebuie si sa stii cum anume. Practic in aceste cateva luni de invatat, e ca si cum nu as fi progresat cu nimic.
Sau a progresat tot "lotul" de participanti si eu nu am facut decat sa "tin pasul" cu ei.
Patrick_ a scris:
Daca ma uit putin mai bine la rezultate imi dau seama ca in aceste cateva luni nu am progresat mai deloc :(
Eram aprox in primii 10% dintre candidati in august si sunt in aprox 10% acum, ba din contra, daca ar fi sa fac un calcul exact cred ca am avut o usoara scadere din acest punct de vedere acum fata de august.
Si totusi acum pot sa merg mai departe spre deosebire de august. :(
Raman la ideea ca nu e destul sa inveti ci trebuie si sa stii cum anume. Practic in aceste cateva luni de invatat, e ca si cum nu as fi progresat cu nimic.
Sau a progresat tot "lotul" de participanti si eu nu am facut decat sa "tin pasul" cu ei.
Si eu am cazut fix 2 locuri fata de anul trecut, desi am facut 70 acum fata de cele 58 din vara...nivelul de dificultate mai scazut al grilelor e motivul principal pentru acest paradox..oricum, ne prezentam si la celelalte 2 probe, va fi o experienta utila pentru cand vom lua in august.:)
Executron a scris:
Eu recomand tuturor celor care au reusit sa treaca de primul pas sa se prezinte si la urmatoarele probe!
Eu am 74 deci sunt scos din joc, dar ma voi bate pana la ultima proba! =D>
Eu am 73...cu un ochi plang si cu unul rad si sincer nu stiu de ce cred ca se mai poate face ceva,,,nu stiu ce,,,cred ca sunt extrem de naiva dar,,,,cine stie ce minune se intampla la celelalte probe,,,eu zic sa fim increzatori, sa dam tot ce avem mai bun in noi la urmatoarele probe si,,,va fi cumva!!!
Multa liniste si calm va doresc!