Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>
Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
Costul mediu al produselor de băcănie va creşte din nou luna viitoare. În consecinţă, ne putem aştepta ca untul şi ouăle să coste mai mult luna viitoare.
Raţionamentul viciat din argumentul de mai sus creează un paralelism foarte apropiat cu unul dintre raţionamentele următoare. Care este acesta?
(A) Preţul benzinei a crescut în fiecare lună anul trecut. Prin urmare, luna viitoare ne putem aştepta să plătim mai mult pentru benzină.
(B) Ori reduce guvernul impozitele, ori intră economia în recesiune. Probabil că guvernul nu va reduce taxele. Prin urmare, economia va intra în recesiune.
(C) Timpul mediu petrecut de persoanele sub 20 de ani în faţa televizorului a crescut recent într-un ritm foarte rapid. Prin urmare, timpul pe care-l petrec copiii de clasa a patra uitându-se la televizor trebuie să fi crescut în ultima vreme.
(D) Deoarece zahărul este ingredientul principal al îngheţatei, preţul îngheţatei creşte ori de câte ori creşte preţul zahărului. Ne aşteptăm ca preţul zahărului să crească luna viitoare. Prin urmare, ne putem aştepta ca preţul îngheţatei să crească luna viitoare.
(E) Preţurile la imobiliare scad când scade numărul de persoane cu vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani, iar acest număr va descreşte în deceniul următor. Prin urmare, preţurile la imobiliare vor scădea în respectiva perioadă.
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)