Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>
Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
Anunţ publicitar: Fiecare dintre câştigătorii Premiului „Meritul Economic” din ultimii 25 de ani este beneficiar al planului de pensii Acme. Din moment ce câştigătorii celui mai prestigios premiu naţional acordat economiştilor au recunoscut clar că planul de pensii Acme le oferă un viitor sigur din punct de vedere financiar, el reprezintă probabil un plan bun pentru oricine are, după pensionare, nevoi asemănătoare cu ale lor.
Care din motivele de mai jos face ca argumentaţia din anunţul publicitar să fie cel mai vulnerabilă la critică?
(A) Ignoră posibilitatea ca cea mai mare parte dintre câştigătorii Premiului „Meritul Economic” din anii anteriori să fi folosit un alt plan de pensii decât Acme.
(B) Nu abordează adecvat posibilitatea ca oricare dintr-o serie de alte planuri de pensii să fie suficient de bun şi să ofere un viitor financiar sigur pentru câştigătorii Premiului „Meritul Economic”.
(C) Face apel la faptul că presupuşi experţi şi-au dat girul pentru concluzia principală a anunţului publicitar, mai curând decât să folosească probe directe în susţinerea acelei concluzii.
(D) Presupune ca de la sine înţeles faptul că unii câştigători ai Premiului „Meritul Economic” au ales planul de pensii Acme în mod deliberat, mai curând decât că au beneficiat de un plan de pensii ales pentru ei de către angajatorii lor.
(E) Presupune, fără a aduce justificări, că fiecare dintre câştigătorii Premiului „Meritul Economic” are necesităţi în cadrul planului de pensii care sunt identice cu cele ale publicului-ţintă al reclamei.
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)