Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>
Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
Arhivele guvernamentale ale unei ţări recent eliberate de sub dictatură nu conţin nici un fel de materiale incriminatorii pentru cel mai notoriu dictator al acelei ţări cu privire la anumite infracţiuni la săvârşirea cărora observatori politici consideră că el a instigat. De fapt, arhivele conţin documente care implică pe alţii în aceste infracţiuni. În consecinţă, deşi acest dictator s-a făcut probabil vinovat de multe alte infracţiuni, convingerea observatorilor politici că el era vinovat şi de acelea este aproape sigur greşită.
Argumentul este cel mai vulnerabil la critică în baza faptului că:
(A) prezumă, fără a oferi o justificare, că un conducător de ţară nu trebuie să răspundă pentru acţiunile injuste îndeplinite de subordonaţii săi.
(B) nu justifică prezumţia că arhivele reprezintă o sursă de informaţii credibilă în ceea ce priveşte implicarea infracţională a dictatorului.
(C) nu ia în considerare faptul că s-ar putea să existe şi alte documente care să disculpe persoanele pe care documentele din arhivă le indică a fi vinovate.
(D) nu ia în considerare faptul că dictatorii nu pot comite infracţiuni fără ajutorul altor oameni.
(E) nu ia în considerare posibilitatea ca observatorii politici să fi dorit să îl facă pe dictator să pară mai rău decât era de fapt.
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)