avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.Si cei din august,fireste

Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>

Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
Ultima modificare: Vineri, 10 Septembrie 2010
ContSters89182, utilizator
carmen0602 a scris:

annemarye a scris:

Mulţi oameni nu se înţeleg pe sine, dar nici nu încearcă să ajungă să se înţeleagă pe sine. Aceşti oameni ar putea încerca să-i înţeleagă pe alţii, dar aceste încercări sunt sortite eşecului pentru că fără să te înţelegi pe tine este imposibil să-i înţelegi pe alţii. De aici rezultă clar că orice persoană care nu se poate înţelege pe sine va fi incapabilă să-i înţeleagă pe alţii.

Raţionamentul din acest enunţ este defectuos, pentru că enunţul:

(A) confundă ceva care este necesar pentru ca o situaţie să aibă loc cu ceva care prin sine însuşi este suficient pentru ca acea situaţie să aibă loc.
(B) nu ia în consideraţie posibilitatea ca nu toată lumea să vrea să obţină o înţelegere amănunţită a propriei persoane.
(C) învinovăţeşte oamenii pentru ceva pentru care nu pot fi făcuţi răspunzători în mod legitim.
(D) foloseşte expresia inerent vagă de „înţelegere a propriei persoane” fără a o defini.
(E) trage o concluzie care nu face decât să reafirme o susţinere adusă în sprijinul acelei concluzii.

E

coronita merge la Carmen
S-au ridicat unele întrebări cu privire la acurateţea rapoartelor anuale pe care le emite muzeul de arheologie al universităţii în privinţa vânzărilor şi achiziţiilor sale pe anul trecut. Pentru a împiedica apariţia unei controverse, raportul de anul acesta este în curs de examinare de trei arheologi de la alte universităţi. Deoarece aceşti arheologi vor avea acces deplin la toate documentele care stau la baza raportului, ei vor putea stabili dacă acesta este într-adevăr corect.

Raţionamentul de mai sus este defectuos, deoarece:

(A) nu specifică dacă examinatorii vor avea acces la date despre obiecte care au fost vândute din colecţia muzeului de mulţi ani.
(B) nu dă nici o informaţie privitoare la dimensiunile sau calitatea colecţiei muzeului arheologic.
(C) nu spune nimic despre colecţia muzeului, în sensul dacă aceasta este în expoziţie sau e disponibilă numai cercetătorilor.
(D) ignoră posibilitatea să fi existat unele vânzări sau achiziţii în anul anterior care să nu fie menţionate în documentele pe care s-a bazat raportul.
(E) nu descrie ce se va întâmpla dacă examinatorii vor descoperi discrepanţe între raport şi documentele pe care s-a bazat acesta.

D.
rino83 a scris:

D.
=D>=D>=D>, da, bravo
Un inginer: Unii oameni susţin că problemele energetice ale lumii s-ar putea rezolva prin extragerea de pe Lună de heliu-3, care ar putea fi folosit drept combustibil în reactoare de fuziune. Dar acest lucru este un nonsens. Chiar dacă extragerea de pe Lună a heliului-3 ar fi posibilă, mai durează încă 50 de ani până să apară tehnologia necesară pentru a construi reactoare de fuziune viabile care folosesc acest combustibil. Dacă problemele energetice ale lumii nu se rezolvă până atunci, va fi deja prea târziu să mai fie rezolvate atunci.

Ideea principală a raţionamentului este că:

(A) la ora actuală extragerea heliului-3 de pe Lună nu este fezabilă.
(B) reactoarele de fuziune aflate în proiectare la ora actuală nu sunt făcute să meargă cu combustibil heliu-3.
(C) cei care susţin extragerea de heliu-3 de pe Lună nu-şi dau seama că se pot proiecta reactoare de fuziune care să folosească şi alţi combustibili decât heliul-3.
(D) extragerea de heliu-3 de pe Lună nu este o soluţie posibilă pentru problemele energetice ale lumii.
(E) dacă problemele energetice ale lumii nu sunt rezolvate în următorii 50 de ani, după aceea va fi prea târziu pentru a mai fi rezolvate.

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)