Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>
Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
La ora actuală nu ne putem baza pe industria pescuitului pentru a ajuta autorităţile guvernamentale să ţină evidenţa păsărilor marine care sunt omorâte prin pescuitul cu năvoade, deoarece o numărătoare reală ar putea conduce la restricţii aplicate pescuitului cu năvoade. În consecinţă guvernul ar trebui să instituie un program în care să fie analizate eşantioane de ţesut prelevate de la păsările moarte, pentru a stabili cantitatea de toxine aflată în peştii consumaţi de aceste păsări. Industria ar avea atunci o motivaţie pentru a preda cadavrele de păsări, deoarece ea are nevoie să ştie dacă peştele prins nu este cumva contaminat cu substanţe toxice.
Care dintre următoarele aserţiuni, dacă este adevărată, întăreşte cel mai mult acest raţionament?
(A) Păsările marine care sunt omorâte prin pescuitul cu năvoade nu mănâncă toate speciile de peşte pe care le prinde industria pescuitului.
(B) Până acum autorităţile nu au încercat să stabilească dacă peştele este contaminat cu substanţe toxice prin analiza de eşantioane de ţesut de la păsările marine.
(C) Autorităţile nu pot obţine o cifră corectă a numărului de păsări marine care sunt omorâte prin pescuitul cu năvoade decât dacă sunt ajutate de industria pescuitului.
(D) Dacă autorităţile află că peştele prins prin industria pescuitului este contaminat cu substanţe toxice, atunci vor restricţiona pescuitul cu năvoade.
(E) Dacă pescuitul cu năvoade ar fi restricţionat de autorităţi, atunci industria pescuitului ar deveni mai dispusă să dezvăluie numărul de păsări marine care sunt omorâte prin pescuitul cu năvoade
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)