avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.Si cei din august,fireste

Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>

Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
Ultima modificare: Vineri, 10 Septembrie 2010
ContSters89182, utilizator
Eu am sustinut azi interviul la comisia 4, a fost ok, oamenii sunt prietenosi, nu incearca sa te incurce. Prima data m-a luat in primire psiholoaga, cu tot felul de intrebari despre personalitatea mea, e foarte important sa nu minti pentru ca te prinde. M-a intors pe toate partile, am incercat sa-mi pun defectele intr-o lumina cat mai favorabila sau sa subliniez ca nu mi-ar afecta cariera de magistrat. Apoi m-au intrebat vesnicele "de ce ai ales aceasta cariera?" si "procuror/judecator?". Au urmat situatiile imaginate, la mine au fost 3. Destul de simple, intuiai foarte usor raspunsul pe care il doreau de la tine. M-am tinut de regulile deontologice si am dat raspunsuri hotarate, ei mai schimbau un pic situatia initiala, la final au parut multumiti. Pe mine m-au tinut cam 25 min, dar colegii de dinainte stateau si 45 min. Nu mi-au dat niciun citat de comentat. Ma asteptam la intrebari mai complicate, situatii mai grele, dar a fost mult mai usor decat ma asteptam. Bafta!
dara, spune-mi, te rog, se respecta intervalul orar programat? sau exista posibilitatea sa intri chiar mai tarziu faţă de ora programată? dupa cum expui tu situatia, inteleg ca ar putea aparea o decalare
cum e?
multumesc anticipat de raspuns
Hotarat lucru, cei care au dat azi interviul nu sunt prea vorbareti..Executron, aNdreiD, rino..asteptam...
Am impresia ca pe masura ce trec mai multi de interviu, creste si tensiunea examenului, in loc sa scada..de ce oare?

Relaxati-va, oameni buni, armata-i lunga!
Ultima modificare: Joi, 10 Februarie 2011
ContSters191473, utilizator
la comisia 1 a fost cineva sa impartaseasca niste impresii ? am maine si sunt foarte curios ... va multumesc anticipat si succes mult
Sustin ce a zis dara :) pt comisia 4. N-am detalii in plus. Mie mi s-a parut interesant. Am avut norocul sa intru mai tarziu si am stat 25 de minute :). Colegii care au fost inaintea mea au prins si 40 de minute dar nu cred ca asta ar fi fost o problema. In loc de ora programata am intrat dupa aproximativ 1 h in plus dar nu m-a deranjat asta. In rest, au fost intrebari de bun simt. Acum nu pot sa spun si daca am lasat o impresie buna. Din pmdv consider ca m-am descurcat :) Le urez succes celorlalti candidati!

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)