Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>
Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
da, asa-i in sfarsit in vacanta...insa nu pe de-a-ntregul...pt ca stam cu sufletul la gura sa aflam rezultatele finale:)
odihna placuta celor ce au ispravit iar pt cei ce mai au interviul, mult curaj( na va papa nimeni:) desi si eu m-am temut de asta) si sa auzim vesti bune:)
am fost la interviu azi. nu stiu sa zic daca a fost bine sau rau. nu stiu ce anume urmaresc sau ce raspunsuri asteapta. am incercat sa fiu sincera, pentru ca oricum te rasucesc pe fatza si pe dos si afla adevarul despre fiecare.
pot sa spun ca exact in fata canditatului sta un psiholog, care nu scoate nicio vorba, doar te priveste. studiaza fiecare gest, fiecare reactie, fiecare zambet etc
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)