utilizatoronline a scris:
Dintre colegii de anul I sau II, ne poate spune cineva cum este structurat programul la INM, cate ore de curs/seminar sunt pe zi, la ce ora incep de regula, daca sunt teme de seminar de facut de pe o zi pe alta, daca au o bibliografie ori cursuri tiparite, cam cat timp petrec in biblioteca, daca ti se da obligatoriu card la o anumita banca pentru bursa, daca e "recomandabil" sa mananci la cantina INM si daca exista timp pentru asta la pranz, daca se deconteaza taxa de la examinarea medicala, cat accent se pune pe limba straina, chestiuni practice care ii vor ajuta un pic sa se orienteze pe noii colegi.
Multumesc in numele tuturor celor care isi vor rupe din timpul lor pentru a raspunde:)
Acum doi ani, cursurile incepeau la ora 8. Seminariile erau de 1h jumate. Cursurile cred ca tot atata. De la ora 13.00 pana la ora 14.00 era o pauza de masa. Se servea masa la cantina INM. Initial aveau preturi bune. Pe parcurs le/au marit si prin urmare cei care serveau masa erau mai putini sau ii vedeai mai rar.
Teme de facut ? Oh da... fara numar si uneori fara sens. Cursuri tiparite, daca sunt, veti primi din ele.
Timp petrecut in biblioteca? Depinde de fiecare. Oricum biblioteca se inchidea la 17.00...
Cred ca noi am fost prima si singura generatie careia nu i s/a decontat examinarea medicala de 350 lei.
Accent pe limba straina se pune doar la anumite grupe, adica doar anumiti formatori au pretentii...ceilalti vor fi intr/o continua vacanta.
Oricum, din cate am auzit, standardele inm au mai scazut, in sensul ca au lasat/o mai moale cu cererile absurde pe care la aveau (gen, fiecare trebuia sa traduca hotararile de la comunitar care nu erau inca traduse).
Daca sunteti descurcareti, veti termina inm/ul cu brio.