avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.Si cei din august,fireste

Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>

Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
Ultima modificare: Vineri, 10 Septembrie 2010
ContSters89182, utilizator
Pai topicul oricum se incheie curand, mai sunt cateva zile pana pe 17..asa ca il sfarsim cu o privire in viitor, e mai poetic..;)
utilizatoronline a scris:

Dintre colegii de anul I sau II, ne poate spune cineva cum este structurat programul la INM, cate ore de curs/seminar sunt pe zi, la ce ora incep de regula, daca sunt teme de seminar de facut de pe o zi pe alta, daca au o bibliografie ori cursuri tiparite, cam cat timp petrec in biblioteca, daca ti se da obligatoriu card la o anumita banca pentru bursa, daca e "recomandabil" sa mananci la cantina INM si daca exista timp pentru asta la pranz, daca se deconteaza taxa de la examinarea medicala, cat accent se pune pe limba straina, chestiuni practice care ii vor ajuta un pic sa se orienteze pe noii colegi.

Multumesc in numele tuturor celor care isi vor rupe din timpul lor pentru a raspunde:)

Acum doi ani, cursurile incepeau la ora 8. Seminariile erau de 1h jumate. Cursurile cred ca tot atata. De la ora 13.00 pana la ora 14.00 era o pauza de masa. Se servea masa la cantina INM. Initial aveau preturi bune. Pe parcurs le/au marit si prin urmare cei care serveau masa erau mai putini sau ii vedeai mai rar.
Teme de facut ? Oh da... fara numar si uneori fara sens. Cursuri tiparite, daca sunt, veti primi din ele.
Timp petrecut in biblioteca? Depinde de fiecare. Oricum biblioteca se inchidea la 17.00...
Cred ca noi am fost prima si singura generatie careia nu i s/a decontat examinarea medicala de 350 lei.
Accent pe limba straina se pune doar la anumite grupe, adica doar anumiti formatori au pretentii...ceilalti vor fi intr/o continua vacanta.
Oricum, din cate am auzit, standardele inm au mai scazut, in sensul ca au lasat/o mai moale cu cererile absurde pe care la aveau (gen, fiecare trebuia sa traduca hotararile de la comunitar care nu erau inca traduse).
Daca sunteti descurcareti, veti termina inm/ul cu brio.
Multumim, krmn!:vishenka:
Una e sa postezi ce ai aflat de la altii si alta e sa ai informatia directa, de la sursa:)
Succes in activitate, sper ca ai obtinut postul pe care ti-l doreai !
Ultima modificare: Luni, 14 Februarie 2011
ContSters191473, utilizator
Va multumesc pentru gandul bun. :)
Eu acum cateva ore am ajuns doar acasa.
Am fost la comisia 1 si singura persoana de care mai auzisem si care face parte din aceasta comisie este D-l Crisu.
Cei din comisie erau destul de zambitori, si tot zambitor am fost si eu cat s-a putut.
Inca nu-mi dau seama daca asta a fost de bine sau de rau. :D

Rino are dreptate. Dupa ce s-a terminat totul, mi-am dat seama ca puteam sa raspund folosind un limbaj putin mai academic pe alocuri, sau sa accentuez mai mult unele nuante ale raspunsurilor. Dar cand esti acolo nu rea ai timp sa te gandesti la astea.
Pentru mine a fost o experienta interesanta. Ma bucur ca am participat la toate probele.
Buna dimineata!

Astazi comisiile nu lucreaza, probabil ca sarbatoresc Valentine's Day :) si maine se odihnesc:))

Un pic de organizare n-ar fi stricat, pentru ca, in ritmul asta, iar vor incepe cursurile cu examenul nevalidat ..

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)