avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.Si cei din august,fireste

Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>

Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
Ultima modificare: Vineri, 10 Septembrie 2010
ContSters89182, utilizator
Am terminat si eu...Dar unde e relaxarea pe care o asteptam sa apara dupa ultima proba?!?Ma urmareste imaginea cu cei cinci membri ai comisiei uitandu-se la mine :OSunt intru totul de acord cu Rino si Patrick.Dupa interviu,iti dai seama ca ai fi putut nuanta raspunsul,ca mai puteai face completari la unele raspunsuri,ca puteai folosi un limbaj mai elevat,ca ar fi trebuit sa fi mai concis,ca ar fi trebuit sa te uiti mai mult in ochii lor,ca pauza intre intrebare si raspuns trebuia sa fie mai scurta si multe,multe altele...Dar asta e...E greu sa urmezi planul conceput de-acasa.''Dar de-acuş,
Zise el cu glas sfârşit
Ridicând un picioruş,
Dar de-acuş s-a isprăvit...Tare-s mic şi necăjit!''Multa bafta celor care mai au de trecut prin ultima etapa!!!!
buna, am fost ieri la comisia nr. 2. a fost foarte lejer. m au intrebat ce faqc daca prim procurorul incearca sa intervina in cauza mea. m am tinut tare ca nu o sa cedez, desi mi se sugera ca uneori in parchet e bine sa mai si cedezi. am iesit dupa vreo 15 minute. am zis si o mica tampenie, dar nu cred ca ma va afecta foarte mult. sper. in functie de nota, imi dau seama cum ar fi trebuit sa ma prezint. multa bafta la toti!
Nu stiu de ce,acum,pe masura ce trece timpul,intrebarile,la care raspunsul este evident,mi se par mai ciudate.Oricum,nimeni nu se asteapta sa raspunzi:"da,sa intervina,sa faca ce vrea cu dosarul,doar este superiorul meu."Cred ca vor ca raspunsul sa fie nuantat de prima data,astfel incat sa nu mai fie nevoiti sa recurga la intrebari suplimentare,fiindca,sincer,nu cred ca sunt adresate numai ca sa vada daca cedezi,daca iti schimbi raspunsul initial.Ceva asemanator am avut si eu,si atunci a urmat o discutie de vreo 5 min,cred,numai despre practica unitara din instante,careia ar tb sa ne conformam,in anumite limite,desigur.
Dar,pana la urma,ramane o experienta interesanta,este prima data cd ,pt mine,acest examen este complet; a fost cea mai buna metoda sa constientizezi ca trebuie sa te perfectionezi din mai multe puncte de vedere(asa cum spuneau sairi,Patrick,Rino)...Dupa ce am iesit de la interviu,chiar am simtit ca am facut un pas in fata.... Sper,totusi,sa nu iau nota mica... :D
Mult succes celor care urmeaza miercuri!
salut
nu stiu daca am nimerit bine topicul, dar vreau sa intreb si eu ceva:
cu facultatea de drept terminata la spiru haret, 3 ani la id si ultimul la fr, ma pot inscrie
la examen pentru inm, am vreo sansa sa ma primeasca la examen?
intreb pt ca as vrea sa ma apuc de invatat, nu pentru anu asta, pt la anu, dar vreau s-o iau din pripa...ma poate ajuta cineva cu vreun raspuns, sau poate este cineva in situatia mea din cei care au dat deja?
va multumesc anticipat!!!
power_ranger a scris:

salut
nu stiu daca am nimerit bine topicul, dar vreau sa intreb si eu ceva:
cu facultatea de drept terminata la spiru haret, 3 ani la id si ultimul la fr, ma pot inscrie
la examen pentru inm, am vreo sansa sa ma primeasca la examen?
intreb pt ca as vrea sa ma apuc de invatat, nu pentru anu asta, pt la anu, dar vreau s-o iau din pripa...ma poate ajuta cineva cu vreun raspuns, sau poate este cineva in situatia mea din cei care au dat deja?
va multumesc anticipat!!!

daca esti LICENTIAT in drept, cetatean roman, nu ai cazier judiciar sau fiscal, poti sa te inscrii. nu conteaza la ce universitate ai terminat.

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)