avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă ANTIPROSTITUTIE
Discuție deschisă în Discuţia la modă

ANTIPROSTITUTIE

Deseori în mass-media românească au fost semnalate sechestrări, violuri, ucideri de prostituate. Descrise cu lux de amănunte, acestea au reusit să arate mizeria morală si fizică în care trăiesc majoritatea prostituatelor. Cu dibăcie, diverse centre de influentă încearcă să inducă ideea că solutia tuturor problemelor generate de prostitutie este legalizarea acesteia, si nu combaterea ei prin diverse moduri.
Legalizarea bordelurilor nu elimină prostitutia ilegală si traficul de femei, ci doar duce la dezvoltarea fenomenului prostitutiei dându-i-se acestuia o acoperire legală. La umbra bordelurilor prostitutia ilegală va prolifera. Însăsi activitatea din incinta bordelurilor va avea un caracter ilicit, plecând de la evitarea plătii impozitelor, exploatarea violentă a femeilor de către pesti si clienti, până la realizarea unor materiale compromitătoare pentru oamenii influenti, care pot fi folosite în actiuni de santaj.
Cel mai recent răspuns: ContSters179589 , utilizator 01:12, 24 Decembrie 2010
Prin legalizare,se va crea o noua modalitate de a face bani,albi sau negrii,dar si gri.
V-ati gindit ca vor fi ( tati,soti.frati,prieteni,iubiti...chiar si mame )care dintr-un motiv sau altul, nici nu mai conteaza care, vor face din asta bani?.
Nu pot sa fiu mai explicita,pentru ca nu vreau sa fiu stearsa,avertizata sau banata,dar cunoastem cu totii cite asemenea situatii sunt in tribunale.Cum sunt vindute ,maltratate.....pentru bani,cit mai multi bani.
Stiti bine ca o "prostituata" poate fi data si...ca ..mita...istoria....ma opresc aici.
Cultura si prostitutia de pot intalni numai la "categoria LUX".
In rest,fie ca sunt sa nu prostituate,multe fete prefera prostitutia,din motive lesne de inteles.
Aici,deja devine problema de stat,care inseamna legislatie corespunzatoare si protectie sociala-si afirm despre acest concept,fara niciun
fel de partizanat politic.
Tot interesul politic,va fi cel care va decide
eumarian a scris:

avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:
Sigura varianta pentru a fi controlat partial este sa fie legalizat.
Si coruptia ar primi o lovitura destul de serioasa...


Ce inseamna "controlat"? Adica vointa statului va avea vreun efect in cata si ce fel de prostitutie va fi daca se legalizeaza? Fenomenul va fi mai limitat in urma legalizarii?

In legatura cu coruptia, totul depinde de nivelul de taxe si de aplicare a legii. O sa avem inspectori in bordeluri? Politia o sa fie mai putin corupta? In Romania daca legalizezi prostitutia, creezi un paravan pentru trafic de persoane si alte lucruri mai grave.

Germania este o societate mult mai putin misogina, in Romania legalizarea prostitutiei ar fi o licenta de violenta contra femeii, in opinia mea.




Nu pot comenta prea mult dar solutii exista ...
Doar ca omul trebuie sa fie platiti pentreu a le aplica...

Am refuzat politica ca nu s-a conformat cu ce vreau eu...
Dar...oricand politica se va conforma o voi accepta...
Dvs,credeti,cu tot respectul,ca atunci cand va fi in discutie legalizarea sau nu a prostitutiei,se va face referendum sau se va solicita parerea vreunui cetatean ?
Raspunsul la intrebare il cunoasteti cu totii:
Un referendum costa,nu stiu daca acesta poate fi un motiv pentru declansarea unei astfel de proceduri,iar cei care vor alcatui o majoritate parlamentara,vor hotara,in functie de interese politice , economice si nu numai.






Dl.avocat Lascoschi scria:

Nu pot comenta prea mult dar solutii exista ...
Doar ca omul trebuie sa fie platiti pentreu a le aplica...

Am refuzat politica ca nu s-a conformat cu ce vreau eu...
Dar...oricand politica se va conforma o voi accepta...


Nu stiu cum sa comentez mai ales ,aceasta ultima parte a postarii,care mi se pare rupta din paginile revistelor umoristice.

Pot doar sa afirm ca:

"Vrabia ...Mihai Viteazul !"

Fereasca Dumnezeu !!!

N-am inteles ce inseamna "controlat" si daca statul va controla mai bine dupa dezincriminare decat pedepseste acum cand e incriminata :-/

In legatura cu cetatenii, nimeni nu traieste pentru statistici, exista opinii diferite si fiecare are o imagine a societatii in care vrea sa traiasca. La fel cum incercarea de dezincriminare a incestului a fost ingropata la proteste, asa se poate intampla si in acest caz, nu? "Interese politice" inseamna de obicei castigarea de voturi si nu e ceva rau, daca reflecta dorinta societatii. Problema e ca societatea nu prea e de acord si totusi unii vor sa dezincrimineze :foottap:

In opinia mea, avantajele fiind neclare si pedepsele oricum lax aplicate, avem un modus vivendi pe care ar fi hazardat sa-l schimbam.

@dl. Lascoschi
Daca deveniti senator si reprezentati un colegiu rural de munte, veti vota ce doresc constituentii (incriminare) sau ce credeti ca e mai bine (dezincriminare)?
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Decembrie 2010
eumarian, utilizator

Alte discuții în legătură

Infractiunea de trafic de persoane prin metoda lover boy CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Buna seara, Ma intereseaza daca are cineva practica judiciara cu privire la infractiunea de trafic de persoane prin asa zisa metoda lover boy. Eu nu am ... (vezi toată discuția)
Legalizarea prostitutiei DanFGabriel DanFGabriel Consider ca prostitutia ar trebui legalizata si admisa in stat ca pe o munca oare care! Cum unii isi folosesc mainiile pentru a vopsi sau cara (ex), altii ... (vezi toată discuția)