avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ajutor incalzire
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ajutor incalzire

Locuiesc singur intr-un apartament, detinut de mama mea, care mai detine o locuinta, locuinta ei de domiciliu. Mama nu are domiciliul la apartamentul unde locuiesc eu, dar este al ei. Vreau sa stiu daca beneficiez de ajutor de incalzire, in conditiile in care nu am nici un venit. Multumesc
Cel mai recent răspuns: alexandra22 , utilizator 11:25, 10 Noiembrie 2010
Dv., @andradaa, in ce calitate intrebati?
Sunteti administrator sau locatar cu dreptul la subventie?
Administrator. Anul trecut am primit niste tipizate atasate la factura de gaze pe care le-am impartit celor care au avut nevoie apoi mi-au adus cererile completate anexate la acte doveditoare si eu m-am dus la sectie si le-am depus...anul asta se procedeaza la fel?
La factura de gaze? Ma rog!
Da, in principiu se procedeaza identic. Nu au intervenit modificari in afara de adaosurile din criteriile de acordare.
Anul trecut vi s-au cerut acte doveditoare ale veniturilor? In ce oras locuiti?
In Bucuresti nu s-au solicitat aceste acte doveditoare.
Ca administrator, am depus numai teancul de Declaratii.
Ultima modificare: Joi, 14 Octombrie 2010
elga50, moderator
Multumesc pt raspuns. Scuze la factura de Radet era atasata cererea . Am citit acum in ziar ca trebuie atasat la dosar si ultima factura de la Distrigaz...si ma gandeam de ce trebuie de la Distrigaz ...( poate pentru cei cu centrale...) Intrebam deoarece blocul nostru a primit factura de Radet pe septembrie si nu era nimic atasat.....
Tot in Bucuresti si noi dar eu pe langa declaratii am avut copii dupa BI sau certificate de nastere copii, adeverinte salariat sau taloane de pensii, declaratie de propie raspundere ca nu are venit( in functie de cazuri).
Ultima modificare: Joi, 14 Octombrie 2010
andradaa, utilizator
andradaa a scris:

...................
Tot in Bucuresti si noi dar eu pe langa declaratii am avut copii dupa BI sau certificate de nastere copii, adeverinte salariat sau taloane de pensii, declaratie de propie raspundere ca nu are venit( in functie de cazuri).

In afara de Declaratii pe proprie raspundere, v-a cerut cineva alte documente? Noua nu si am considerat ca un administrator nu poate sa-si depaseasca atributiile, cerand proprietarilor ceea ce nu i-a cerut nimeni in plus, nicio autoritate (!!!)

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere !!! ginamangra ginamangra Mama , impreuna cu bunica mea locuiesc intr-un apartament care este pe numele meu si al sotului meu.Deoarece ele au pensii foarte mici ,doresc sa primeasca si ... (vezi toată discuția)
Ajutorul pentru incalzire elga50 elga50 Pentru cei interesati cititi acest articol si materialele atasate. Sunt lamuritoare si nu mai trebuie discutii ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru incalzire gaby di biasi gaby di biasi buna seara!Am fost constrans sa refac buletinul expirat cu o alta adresa deoarece ambii parinti sunt la munca in strainatae.Cum fac sa beneficiez de reducere ... (vezi toată discuția)