avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ajutor incalzire
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ajutor incalzire

Locuiesc singur intr-un apartament, detinut de mama mea, care mai detine o locuinta, locuinta ei de domiciliu. Mama nu are domiciliul la apartamentul unde locuiesc eu, dar este al ei. Vreau sa stiu daca beneficiez de ajutor de incalzire, in conditiile in care nu am nici un venit. Multumesc
Cel mai recent răspuns: alexandra22 , utilizator 11:25, 10 Noiembrie 2010
Veniturile va permit beneficierea de ajutor
Daca va incadrati si in ceea ce priveste celelalte conditii,inexistenta auto cu capacitate peste 1600cmc,casa de vara,teren,va ramane obligatia sa completati declaratia,anexati documentele justificative
Am fost astazi sa mai completez dosarul pentru subventie la Asistenta Sociala iar cei de acolo m-au respins motivand ca proprietarul de apartament trebuie sa depuna cererea.Pana la urma tot mama urma sa vina sa depuna cererea. I-am explicat situatia,spunandu-le mama nu locuieste acolo (ceea ce nu pot justifica cu acte,adresa mamei din buletin e identica cu a mea). Au mai spus ca e o problema ca mama e titulara contractului la Eon Gaz si ca doar bunicul e trecut in contractul de apartament cu drept de folosire a 1/2 din apartament iar eu nu sunt trecut,ceea ce mi se pare absurd avand aceeasi adresa in buletin cu mama si bunicul.Ceea ce am uitat sa va scriu randul trecut este faptul ca eu am alt nume de familie decat mama....parintii fiind divortati mama a revenit la numele " de acasa ",poate sa rezulte si din asta niste hartii de adus (ex. hotarari de divort ).Ehhh....cred ca pana la urma renunt la toata treaba asta. Ce credeti ca ar mai trebui sa fac ??? Daca o includem si pe mama la venitul familiei nu ne mai incadram in grafic ,mama are cam 860 lei salar net.
Ultima modificare: Luni, 25 Octombrie 2010
ContSters95382, utilizator
Media veniturilor pe membru de familie trebuie sa fie sub 615 lei.
ionut.andrei a scris:

Am fost astazi sa mai completez dosarul pentru subventie la Asistenta Sociala iar cei de acolo m-au respins motivand ca proprietarul de apartament trebuie sa depuna cererea.Pana la urma tot mama urma sa vina sa depuna cererea. I-am explicat situatia,spunandu-le mama nu locuieste acolo (ceea ce nu pot justifica cu acte,adresa mamei din buletin e identica cu a mea). Au mai spus ca e o problema ca mama e titulara contractului la Eon Gaz si ca doar bunicul e trecut in contractul
de apartament cu drept de folosire a 1/2 din apartament iar eu nu sunt trecut,ceea ce mi se pare absurd avand aceeasi adresa in buletin cu mama si bunicul.Ceea ce am uitat sa va scriu randul trecut este faptul ca eu am alt nume de familie decat mama....parintii fiind divortati mama a revenit la numele " de acasa ",poate sa rezulte si din asta niste hartii de adus (ex. hotarari de divort ).Ehhh....cred ca pana la urma renunt la toata treaba asta. Ce credeti ca ar mai trebui sa fac ??? Daca o includem si pe mama la venitul familiei nu ne mai incadram in grafic ,mama are cam 860 lei salar net.

Spunei mamei tale sa-ti faca o procura cum ca te lasa pe tine sa faci subventia si ca ea nu mai locuieste acolo...mie asa imi face in fiecare an...depun procura ,cererea de la adminstratie completata de mine cu venitul meu,copie dupa buletinul meu,copie dupa contractul de la casa ,adeverinta ca nu ai venit (daca este cazul) si acum la Mangalia mai cere si certificat fiscal si adeverinta de la registrul agricol ...si in cazul tau si ale bunicului...
alexandra22 a scris:

Si eu sunt exact in aceeasi situatie si voi depunde cerere doar in numele meu.Eu de 3 ani fac subventia singura si prima oara mi-a fost refuzata deoarece nu sunt eu propietara apartamentului,de aceea mi-a trebuit o procura de la unul din parinti sau de la amandoi cum ca eu locuiesc in acel apartament si ca pot ridica in numele lor subventia pentru incalzire...ceva de genul...si de atunci am facut in fiecare an procura si am atasat-o la dosar cu cererea facuta doar cu numele meu,adeverinta ca nu am venit,copie dupa buletin si dupa contract..totusi in cerere am trecut la alte venituri o suma de bani...

Buna Alexandra,

Si eu sunt student si nu am niciun venit. As dori sa stiu de unde ai luat adeverinta ca nu ai venit si cand ai zis "copie dupa contract" la ce contract te-ai referit ?

Multumesc anticipat, Alexandrei sau celor care stiu sa imi raspunda.
Catalin

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere !!! ginamangra ginamangra Mama , impreuna cu bunica mea locuiesc intr-un apartament care este pe numele meu si al sotului meu.Deoarece ele au pensii foarte mici ,doresc sa primeasca si ... (vezi toată discuția)
Ajutorul pentru incalzire elga50 elga50 Pentru cei interesati cititi acest articol si materialele atasate. Sunt lamuritoare si nu mai trebuie discutii ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru incalzire gaby di biasi gaby di biasi buna seara!Am fost constrans sa refac buletinul expirat cu o alta adresa deoarece ambii parinti sunt la munca in strainatae.Cum fac sa beneficiez de reducere ... (vezi toată discuția)