ionut.andrei a scris:
Am fost astazi sa mai completez dosarul pentru subventie la Asistenta Sociala iar cei de acolo m-au respins motivand ca proprietarul de apartament trebuie sa depuna cererea.Pana la urma tot mama urma sa vina sa depuna cererea. I-am explicat situatia,spunandu-le mama nu locuieste acolo (ceea ce nu pot justifica cu acte,adresa mamei din buletin e identica cu a mea). Au mai spus ca e o problema ca mama e titulara contractului la Eon Gaz si ca doar bunicul e trecut in contractul
de apartament cu drept de folosire a 1/2 din apartament iar eu nu sunt trecut,ceea ce mi se pare absurd avand aceeasi adresa in buletin cu mama si bunicul.Ceea ce am uitat sa va scriu randul trecut este faptul ca eu am alt nume de familie decat mama....parintii fiind divortati mama a revenit la numele " de acasa ",poate sa rezulte si din asta niste hartii de adus (ex. hotarari de divort ).Ehhh....cred ca pana la urma renunt la toata treaba asta. Ce credeti ca ar mai trebui sa fac ??? Daca o includem si pe mama la venitul familiei nu ne mai incadram in grafic ,mama are cam 860 lei salar net.
Spunei mamei tale sa-ti faca o procura cum ca te lasa pe tine sa faci subventia si ca ea nu mai locuieste acolo...mie asa imi face in fiecare an...depun procura ,cererea de la adminstratie completata de mine cu venitul meu,copie dupa buletinul meu,copie dupa contractul de la casa ,adeverinta ca nu ai venit (daca este cazul) si acum la Mangalia mai cere si certificat fiscal si adeverinta de la registrul agricol ...si in cazul tau si ale bunicului...