avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ajutor incalzire
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ajutor incalzire

Locuiesc singur intr-un apartament, detinut de mama mea, care mai detine o locuinta, locuinta ei de domiciliu. Mama nu are domiciliul la apartamentul unde locuiesc eu, dar este al ei. Vreau sa stiu daca beneficiez de ajutor de incalzire, in conditiile in care nu am nici un venit. Multumesc
Cel mai recent răspuns: alexandra22 , utilizator 11:25, 10 Noiembrie 2010
Ei, eu am primit aceste formulare de la Directia de asistenta comunitara pentru noul sezon. Te-apuca plansul nu alta... "Baietii" nu au scapat nimic si cred ca la mine aproape nimeni nu va putea indeplini conditiile impuse. Acte peste acte doveditoare pentru orice fel de venit. Pe langa formularul de anul trecut (4 pagini), s-a mai introdus inca un frmular A4, fata/verso bine garnisit cu tot felul de conditii.
Matusa Floarea de la mine din asociatie nu reuseste sa termine de completat Cererea declaratia pe proprie raspundere in timp util, adica pana in luna martie 2011 - decat daca apeleaza la o agentie de intrajutorare...
Curaj!
d-na Elga
"In afara de Declaratii pe proprie raspundere, v-a cerut cineva alte documente?"

Da, binenteles ca ne-au cerut, am primit un fluturas in care erau trecute toate actele necesare....


"Noua nu si am considerat ca un administrator nu poate sa-si depaseasca atributiile, cerand proprietarilor ceea ce nu i-a cerut nimeni in plus, nicio autoritate (!!!)"

Eu nu cred ca mi-am depasit atributiile, nu am cerut eu nici un act, asa era specificat in acel fluturas trimis de Radet atasat la factura impreuna cu cererea tip.
Deoarece il mai am si acum sa citez si dumneavoastra ce scrie:
" La depunerea cererilor privind acordarea ajutorului de incalzire beneficiarii trebuie sa depuna si copii dupa urmatoarele acte:
1. Copie act identitate( B.I., C.I., A.I.)
2.copie certificat nastere copii sub 14 ani;
3.copie talon pensie, somaj , alocatii de stat;
4.declaratie pe propie raspundere in care se va specifica ca nu are niciun venit.
5. adeverinta venit( salariu net). "


d-nul Adam multumesc pentru incurajari...cred ca am sa sun si eu la Radet sa intreb de cererile tip. Aveti cumva idee despre termenul de depunere?
Ultima modificare: Vineri, 15 Octombrie 2010
andradaa, utilizator
@andradaa
Suntem din acelasi Bucuresti, dar vad ca in "bordeie" diferite :)
Nu va suparati pe mine, mai specific, in sectorul 5, doua blocuri din cartiere diferite...la niciunul nu s-a cerut nimic in afara de Declaratie.

In afara de asta sunt administratori care cer de la ei putere tot felul de acte proprietarilor....asa ca nu degeaba am accentuat acest aspect.

N-am niciun motiv sa ma indoiesc de ceea ce spuneti dv. Asteptam anul acesta sa vedem noutatile. Noi nu am inca primit formularele.
nu ma supar din contra multumesc pt raspunsuri , sunt pe acest forum sa invat de la cei mai cu experienta ca mine. Stiu ca sunt tot felul de administratori , eu insa imi vad de treaba mea si "ma intind cat imi este plapuma"...
Si la mine e ceva asemanator.Mama e proprietara apartamentului,are aceeasi adresa si in buletin,dar sta la alta adresa decat cea din buletin. Tot ea este si titulara contractului la EON Gaz. In apartament stau eu cu bunicul meu,amandoi adunam un venit de 922 RON.La asociatie suntem inregistrati doar eu si bunicul.Cum putem beneficia de ajutor la caldura?

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere !!! ginamangra ginamangra Mama , impreuna cu bunica mea locuiesc intr-un apartament care este pe numele meu si al sotului meu.Deoarece ele au pensii foarte mici ,doresc sa primeasca si ... (vezi toată discuția)
Ajutorul pentru incalzire elga50 elga50 Pentru cei interesati cititi acest articol si materialele atasate. Sunt lamuritoare si nu mai trebuie discutii ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru incalzire gaby di biasi gaby di biasi buna seara!Am fost constrans sa refac buletinul expirat cu o alta adresa deoarece ambii parinti sunt la munca in strainatae.Cum fac sa beneficiez de reducere ... (vezi toată discuția)