avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... fisa fiscala 2009
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

fisa fiscala 2009

vreau sa fac credit prin prima casa si il iau pe socru-meu codebitor.problema e ca lui nu i s-a dat fisa fiscala pe 2009 ,a plecat anul acesta in mai de la firma respectiva si refuza sa-i elibereze :(cum se poate obtine o fisa fiscala pe 2009 in conditiile acestea ?
Cel mai recent răspuns: ContSters114803 , utilizator 19:51, 13 Ianuarie 2011
ar fi super :rolleyes:...incerc si va spun ce-a iesit..multumesc :)
sa explice acolo ca e singura sansa, deoarece angajatorul nu si-a respectat prevederea din codul fiscal
Norme metodologice:

Aart. 59

124. Fişele fiscale se completează de angajatorul/plătitorul de venit şi se depun la organul fiscal la care angajatorul/plătitorul de venit este înregistrat în evidenţă fiscală. Angajatorul/plătitorul de venit este obligat să înmâneze angajatului, câte o copie pentru fiecare an, până în ultima zi a lunii februarie a anului curent pentru anul fiscal expirat.

=D> perfect, le spun si articolul ca trebuie sa le dai mura-n gura ca sa poti rezolva ceva...facand o paranteza,lunar scot pe firma certificatul de atestare fiscala pt licitatii si pt ca firma e venita din Bucuresti,am mereu aceleasi probleme chiar daca ma tin minte ca in luna anterioara am fost si povestea se repeta si tot eu am dreptate.:rtfm:.dar, deh..birocratie ca la noi :training: multumesc inca o data :)
Cu placere. Te cred, referitor la astia de la finante, vorba lui Mircea Badea" Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul"
Ultima modificare: Joi, 4 Noiembrie 2010
ContSters145137, utilizator
revin, am fost la finante,am completat cererea ,am dat peste o doamna foarte draguta :bow:si cand sa-mi printeze o copie dupa fisa fiscala pe 2009 a socrului....nu a fost depusa :angry:
unde se poate face o sesizare pe chestia asta ? deajuns k eu nu mai pot face creditul sa-l iau pe socru-meu codebitor..macar sa ii verifice cineva..a lucrat 2 ani la ei....Romania, land of choice #-o
:((

Alte discuții în legătură

Fisa fiscala Alina S B Alina S B Pentru emiterea unui card de credit, am nevoie de fisa fiscala pe anul 2009. Fostul meu angajator a refuzat sa-mi dea o copie dupa fisa fiscala. In urma ... (vezi toată discuția)
Fisa fiscala mihaelacrist mihaelacrist Unde ma pot adresa daca nu am primit fisa fiscala de la firma unde am lucrat anul trecut (Ianuarie - Septembrie). Am incercat sa-i contactez prin email dar nu ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratii la o societate lichidata serbanramona82 serbanramona82 La o societate lichidata in timpul anului (in august 2011) trebuie sa depuna fisele fiscale?, 392?101? (vezi toată discuția)