avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Top 10 consultanti popularizati in Avocatnet.ro
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Top 10 consultanti popularizati in Avocatnet.ro

Incepand de astazi, activitatea primilor 10 consultanti listati in ordinea rating-ului Avocatnet.ro este popularizata in toate paginile websiteului, alaturi de articolele pe care le citesc utilizatorii.

In medie, pe saptamana, articolele sunt afisate de aproximativ 250 - 300 de mii de ori, ceea ce inseamna ca fiecare consultant din top 10 are parte de un numar de aproximativ 25 sau 30 de mii de afisari ale profilului sau catre aceasta audienta.

Si mai pregatim cateva surprize de saptamana viitoare.

Incepand din februarie, media de mesaje a crescut la aproape 200 in fiecare zi, fapt care inseamna ca, lunar, producem impreuna peste 5.000 de mesaje in aproximativ 600 de conversatii noi deschise pe website.

O sa anuntam, la timpul lor, imbunatatirile pe care le va cunoaste forum-ul.

O seara placuta.

Admin
Ultima modificare: Marți, 4 Martie 2008
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 09:37, 5 Februarie 2009
Atunci cand se pasa butonul "raspunde" apare o casuta de dialog goala in care poti sa fromulezi raspunsul. Dupa ce ai apasat butonul "publica mesaj" poti constata ca mesajul de raspuns contine erori. Daca apesi butonul "editeaza", apare aceeasi casuta de dialog, dar nu mai e goala, ci contine raspunsul pe care tocmai l-ai formulat pentru a-l putea corecta. Dupa corectura se apasa acelasi buton publica mesaj, iar raspunul in varianta corectata va aprea insotit de formula "ultima data editat de ..."

Si mesajele tale se termina cu acele intrebari puse in dreptunghiuri, numai ca ele nu sunt vizibile pentru tine, ci doar pentru altii (masura de protectie - altfel fiecare ar fi tentat sa-si voteze singur utilitatea raspunsului).
Ultima modificare: Duminică, 7 Decembrie 2008
romascanu, moderator
Doamnei Nicoleta Romascanu,

Multumesc, tocmai am editat mesajul anterior! =D> Parca-as avea varsta fetei mele!
In privinta votului, daca esti marlan (scuze), intri in cont si te recomanzi! Am citit in aceasta sectiune ca au fost destui care se simteau bine acoperiti de penibil! In fine, de unde nu este nici Dumnezeu nu cere (cei 7 ani de acasa, caracter etc.).
Ultima modificare: Duminică, 7 Decembrie 2008
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Asta a fost odata. Acum nu mai merge decat o data. (propria recomandare din cont).
Intru aproape zilnic pe acest site, deoare m-am abonat si primesc pe email stiri, si din moment ce il citesc si mai si scriu din cand in cand, imi fuge ochiul si pe top 10, astfel ca stiu in mare care este "Top 10"-ul avocatiilor. Astazi am observat la recomandari un anume Alexandru Surdescu, care ulterior am vazut ca apare pe pozitia a 5-a in "top 10". In poza arata destul de tanar, asa ca din curiozitate i-am vizitat profilul si..... surpriza, "mirosea" de la o posta a, cum sa ii spun, o sa ii spun cum a zis cineva in acest topic, mirosea a "manarie" (m-am abtinut sa folosesc cuvantul toaleta :D pe cate l-a folosit doamna romascanu, desi nici unul nu se potriveste).

Haideti ca sa scurtez, ca am darul de a lungi discutia :)). Mai pe scurt, se poate observa in primul rand nivelul de experienta la domenii, si anume 30% la civil, penal si comunitar (hmmm, cam mult mi-am zis eu, pt cineva asa tanar, asa multa experienta are? :O). Apoi am vazut ca, atentie, nivelul e stabilit de fiecare in parte#-o. Eu am crezut ca se stabileste in functie de cate mesaje ai dat raportat la domeniul respectiv. Apoi m-am uitat la recomandarile primite, si de pe data de 21 ian. pana pe 3 feb., a primit 18 recomandari :stunned:. Insa in primul rand iti da de banuit faptul ca a primit cateva recomandari in aceeasi zi, la interval de o ora sau doua, sau chiar cateva minute X-(. Am mai facut o mica verificare sa vad care sunt userii respectivi, care e treaba cu ei, si din nou surpriza, dar fara miros de data aceasta :). Poti da click pe user-ii care au dat recomandari si in partea de jos a paginii iti apare o fereastra mica printre care apar "Data inregistrarii" si "Nr mesaje in forum". Erau inregistrati in aceeasi zi in care s-a dat recomandarea, iar recomandarea au dat-o la interval de cateva minute dupa inregistrare, si numarul de mesaje pe forum, normal ca era 0. Apoi am verificat si discutiile la care a participat domnul consultant. Patetice comentariile acestuia, nici unul la obiect, se vedea ca erau fortate, doar de dragul de a avea comenturi la activ. Deci o marlanie grosolana din partea acestui domn, la care sper ca nu a "contribuit" nimeni cu pozitie inalta (desi evident se pare ca au contribuit, cel putin prin nebagarea de seama).

Si stau si ma intreb atunci, cum a fost posibil, cum de nu s-a sesizat nimeni, adica vad eu un "neavizat" si nu vad cei care raspund de site? Daca sunt asa seriosi precum spun, atunci de ce nu verifica aceste aspecte, care sunt foarte importante dupa opinia mea? Cand faci un lucru, ai responsabilitatea sa il intretii si sa ai grija constant de el. Nu au si ei instrumente de track-ing, alerte, etc.? Daca nu aveti asa ceva domnilor, va pot ajuta eu "cu draga inima, dar contra cost, pentru ca nu practic informatica ca hobby" (parafrazand cu acordul unei doamne de mai sus :D, si scuzati cacofonia) . Am multe idei si instrumente care va pot ajuta sa faceti un rating corect, deoare modul dvs de calcul al rating-ului are multe greseli, care sper ca nu au fost lasate intentionat. Sunt foarte multe intrebari la care trebuie gasit raspuns? Cum credea acest domn ca poate scapa nevazut? Dar, probabil cea mai interesanta: pentru ce atata munca, ca nu e usor sa faci atata conturi, sa dai comenturi, sa te votezi? Pentru ce atata chin, timp pierdut, etc? Doar pt. faima de a aparea in "top 10"? Nu cred ! Cred ca din dorinta de a fi abordat de oameni cu probleme, si ulterior de a castiga prin prisma acestui lucru. Omul intra, are o problema, il vede pe domnul X ca are rating si e printre cei recomandati, si il contacteaza pentru a-si rezolva problema. Astfel domnul X are de castigat daca totul se si concretizeaza printr-o intalnire face 2 face, sau si mai bine printr-o reprezentare. Nu am stat sa ma uit si la altii pentru ca nu e rolul meu sa fac pe politistul, altii ar trebui sa o faca, insa ma intreb: mai sunt si altii care procedeaza asa? Daca da, atunci cati?

Ca divertisment, la pagina de descriere a rating-ului scrie ca "algoritmul de calcul este o formula extrem de complexa" =D>. Acum serios, nu stiu daca e bine ca am sezisat aici aceasta problema, deoarece ar putea si altii sa se inspire si sa copieze modul de lucru al tanarului domn. Si in final imi cer scuze daca am ranit pe cineva prin modul de exprimare. Tin sa mentionez in mod expres ca nu asta a fost intentia mea. Daca am facut-o poate fi deoarece sunt o persoana critica cu toata lumea (aici sunt inclus si eu :D) si imi place ca lucrurile sa fie facute bine, clare si la obiect. Asta chiar e ultima: imi pare bine ca m-am tinut de cuvant, si ca nu am lungit discutia :)).

www.avocatnet.ro/asurdescu
www.avocatnet.ro/content/con...
Buna ziua,

Dupa cum am mai spus in nenumarate cazuri, e imposibil sa evitam toate "manariile" pe care unii inteleg sa le faca. Din punctul meu de vedere, faptul ca dvs. ati observat ca omul are o activitate ciudata, e pedeapsa suprema pentru acest tip de comportament.

Asta e motivul pentru care tinem secreta formula de calcul a rating-ului. Altfel, ar fi extrem de complicat sa oprim fraudele. Oricat am incerca noi sa tinem lucrurile in frau, se vor gasi intotdeauna oameni care sa incerce sa pacaleasca sistemul. Singura lor problema e ca nu-l pot pacali la nesfarsit. Iar simpla prezenta timp de o saptamana sau doua in topul respectiv nu inseamna nimic daca nu iti poti mentine locul.

Rating-ul Avocatnet.ro este util in proportie de 99.9%. Nu pot sa spun ca e un rating care spune in mod absolut ca un consultant sau altul a facut ce scrie acolo. Unii vor sa pacaleasca sistemul si ajunga sa faca ce scrieti dvs. Din pacate pentru ei, userii care le viziteaza profilul se prind ca nu e in regula ce fac ei acolo. Iar odata cu trecerea timpului, e din ce in ce mai complicat sa se mentina acolo daca nu au in spate o activitate reala in site.

Va multumesc pentru mesaj si sper sa continuati sa cititi cu atentie profilul consultantilor, ori de cate ori accesati un astfel de profil.

PS
Pana la urma, siteul nostru va ajuta sau va enerveaza? Ca n-am reusit sa inteleg din mesajul dvs. :) Scuze ca sunt abrupt in intrebari, dar am apreciat intotdeauna feedback-ul si acum chiar ma intereseaza daca ii gasiti o utilitate sau nu acestui website.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Februarie 2009
Alin Popescu, administrator

Alte discuții în legătură

Status user/consultant avTodincaVeronica avTodincaVeronica Am vazut ca la status exista 2 variante: online si offline. NU cred ca ar strica daca s-ar putea posta, ca la messenger, si alte tipuri de mesaje. De ... (vezi toată discuția)
Infiintam titlul de consultantul lunii Admin Admin Ne gandim sa infiintam din martie titlul de "Consultantul Lunii" la Avocatnet.ro. Pe scurt, consultantul care va avea cea mai buna medie a rating-ului din ... (vezi toată discuția)
Sugestie" rating recomandari ContSters87904 ContSters87904 Ma gandeam sa facem asa cum exista un rating de popularitate sub care sunt afisate un nr de aplauze si un buton langa el sau pe profilul de consultant, unde ... (vezi toată discuția)