avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011

Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P

Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.

Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!

Va astept pe toti sa reveniti in forta.

Pe ordinea de zi a sedintei CSM din data de 3 martie se afla la pozitia nr. 8, CONCURSURI, la nr. 5 Nota Direcţiei resurse umane şi organizare privind memoriile formulate de unii candidaţi la concursul de admitere în magistratură din data de 21 noiembrie 2010.
poate e referitor la memoriul facut de cei care au intiat topicul asta

Va salut si va deranjez cu o intrebare: Se da si limba straina la exemneul de intrare in magistratura sau ramane ca pana acum?
evolio a scris:

Va salut si va deranjez cu o intrebare: Se da si limba straina la exemneul de intrare in magistratura sau ramane ca pana acum?

Din ce stiu problema e inca in dezbatere publica.
Oricum, nu se pune problema introducerii probelor de eseu sau limba straina pt concursurile din 2011.
Discutia viza examenele din 2012 incolo, din ce tin eu minte.
pentru cei care ati solicitat prin memoriu organizarea concursului in martie: in sedinta de ieri, 3 martie nu s/a stabilit organiyarea concrusului pt primavara acestui an:
[ link extern ] /
20.Stimate Domnule Danilet,
Va multumesc pentru posibilitatea acordata de a intra in dialog cu dumneavoastra, cu atit mai mult cu cit banuiesc ca aveti un program incarcat. Va doresc mult succes, indeplinirea obiectivelor pe care vi le-ati propus si multa putere de munca si sanatate!
Sunt consilier juridic cu 5 ani vechime, am participat la concursul de admitere in magistratura. As dori sa va intreb daca in sedinta din 3 martie a C.S.M s-a hotarit organizarea acestei forme de concurs in primavara acestui an sau daca este o certitudine organizarea acestui concurs in prima jumatate a anului 2011. De asemenea, as dori sa stiu daca noile coduri vor fi incluse in tematica pentru concursul ce se va organiza in octombrie-noiembrie 2011 pentru cei cu 5 ani vechime.
Va multumesc anticipat si va doresc toate cele bune.
Cu pretuire,
Irina P.

Comentariu prin Irina P. — 04/03/2011 @ 12:34 PM | Răspunde

Nu s-a hotarat (inca) organizarea unui nou concurs in prima jumatate a acestui an pt juristii cu 5 ani vechime, iar posibilitatea scade cu fiecare saptamana care trece. Legislatia ceruta pt un concurs este cea de la momentul anuntarii acestuia.
Multumesc pt urari, va doresc si dvs mult succes!

Comentariu prin Cristi — 04/03/2011 @ 4:02 PM | Răspunde

[ link extern ] ... /

42.D-le judecator Danilet,
Membrii CSM mai analizeaza la acest moment varianta organizarii unui nou concurs de admitere in magistratura pt cei cu 5 ani vechime,in prima parte a anului (sfarsitul lui mai-inceputul lui iunie)?
Mihai L.

Comentariu prin Mihai L. — 13/03/2011 @ 8:46 AM | Răspunde

Da. Presedintele CSM a dispus efectuarea unei prognoze a locurilor libere de anul acesta, poate si din anul urmator. Se va lua in vedere si intrarea noilor coduri. Analizam doua optiuni acum:
- organizarea a inca unui concurs de 5 ani vechime fara sa stim daca e nevoie de oameni in plus in justitie sau doar se vor redistribui posturile vacante (studiul de impact se face la MJ si alaltaieri ministrul a anuntat ca va fi gata de abia in toamna)
- marirea nr de locuri scoase la concurs in toamna pt cei cu 5 ani, mai inainte de intrarea in vigoare a noilor coduri, cand se vor fi organizat si concursul de promovare si concursul de absolvire la INM, ca sa stim exact ce locuri raman libere.
Oricum, cei cu 5 ani vechime care intra in sistem, trebie sa stie un lucru: cel putin 3 ani de zile nu se vor putea transfera, iar unii poate niciodata.

Comentariu prin Cristi — 13/03/2011 @ 11:18 AM | Răspunde

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura examen aproape reusit musty musty Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)