avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011

Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P

Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.

Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!

Va astept pe toti sa reveniti in forta.
Sanctiunea a fost aplicata la data constatarii contraventiei. Si nu va suspectez ca ati vrea sa demonstrati ceva (nici n-ati avea de ce...in fine, sa lasam discutiile "colaterale", au "curs" multi pixeli inutil pe tema asta. )
Adresez o intrebare viitorilor candidati la concursul de admitere directa in magistratura. In conditiile in care sunt absolventa de studii superioare juridice, specializarea drept, licentiata in drept, si am profesat 1 an ca avocat stagiar iar apoi am fost incadrata ca personal de specialitate juridica, asimilata celei de consilier juridic (inca 5 ani) pot sa ma inscriu la concurs?
Multumesc anticipat!
Eu zic ca poti sa te inscrii, dar sa vedem cand va mai fi acest examen.
Speram la toamna.
Nici nu este sigur daca noile coduri intra in vigoare din octombrie.
aly_yoana a scris:

Nici nu este sigur daca noile coduri intra in vigoare din octombrie.

Corect. Iar multi habar nu au ce implicatii financiare ( ca sa nu mai vb de alte impedimente )are intrarea in vigoare a noilor coduri. Eu zic sa ne gandim de 2 ori inainte sa afirmam ca in oct vor intra in vigoare. Sigur, nu se stie niciodata. Dar asa, ca si discutie.

Oricum, exclus sa se dea noile coduri la concursul de admitere la INM din anul acesta. Ar insemna sa publice anuntul in octombrie, iar examenul sa se dea in...decembrie.... Nu prea :D

Deleanu este foarte bun. Mai este un autor f bun, Ioan Les. Sa nu uitam, insa, un mic detaliu : la procedura civila, presedintele comisiei de elaborare a subiectelor - indiferent ca e admitere la INM sau direct pe post - este dnul. prof. G. Boroi, iar Deleanu si Les nu fac parte din comisie.... A nu se intelege ca din aceasta cauza tratatele acestor 2 autori nu sunt bune de nimic. Vorbesc doar cu privire la eventualitatea unor opinii distincte.
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Februarie 2011
celina, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura examen aproape reusit musty musty Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)