avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011

Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P

Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.

Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!

Va astept pe toti sa reveniti in forta.
Din pacate, chiar daca nu sunt in vigoare, Monitorul Oficial le vinde, in locul celor vechi.Si pe mine m-au pacalit.
Ioan les este foarte bun, dar nu spun asta pt ca l-am avut ca profesor, tratatele scrise de el sunt pe intelesul tuturor.
:offtopic: Interventie moderator
@ aditanase

Scrierea nejustificata cu majuscule este greu de citit. Tineti cont ca folosirea excesiva a tehnicilor de subliniere a textului echivaleaza cu a tipa la ceilalti utilizatori, actiune care ar putea fi interpretata ca fiind agresiva in forum.

Incalcarea Regulamentului de postare se sanctioneaza in prima faza cu avertisment, care va fi public si se va posta de catre administrator / moderator in sectiunea de anunturi oficiale a forumului. Abaterile repetate pot duce la inchiderea contului (banare), temporara sau definitiva.
Aditanase esti procuror sau faci publicitate gratuita pentru vinderea cartilor?
Eu am primit raspunsul ministerului justitiei cu privire la intrarea in vigoare a noilor coduri.
Spre surprinderea mea noile coduri, este posibil, sa fie publicate in octombrie, insa nu se stie sigur.
Aceste coduri se dezbat in parlament de mult timp.Atat Monitorul Oficial, cat si multi profesori si-au asumat riscul sa publice aceste coduri, sa le vanda, in privinta profesorilor sa scrie tratate despre aceste coduri.

Eu cred ca aceste coduri vor mai fi mult timp dezbatute in parlament si mai ales daca sa intre in vigoare in forma actuala, pentru ca asta inseamna ca, la intrarea in vigoare, se va da peste cap, oarecum, justitia.

Asa ca ce sa faca cei care au publicat carti privind codurile?
Fac publicitate sa le vanda, sa nu ramana cu paguba..
Un profesor intelept ne-a spus, la curs : si la anul tot vechile coduri vor fi.
Eu il cred.
am si eu o intrebare in cazul in care am fost avocat 6 ani de zile, m-am suspendat din barou si am avut o perioada de 8 luni de pauza nefiind incadrata in munca dupa care, m-am angajat ca si consilier juridic, in aceasta situatie indeplinesc conditiile pt. examenul direct pe post? multumesc
Una este publicarea, una intrarea in vigoare. Iar normele si demersurile pentru intrarea in vigoare se discuta de mult si mult timp de acum incolo.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura examen aproape reusit musty musty Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)