avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Cosilier juridic - pot sa ma inscriu in CCJ?
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Cosilier juridic - pot sa ma inscriu in CCJ?

Am absolvit Facultatea de Drept acum doi ani, si m-am angajat la o firma ca jurist , neavand indrumator . As dori sa ma inscriu ca consilier juridic stagiar la Colegiul Consilierilor Juridici . Acest lucru se poate face numai la Bucuresti, sau si in orasul Galati?
Cei doi ani de munca , fara indrumator se pot considera perioada de stagiu ?
Cel mai recent răspuns: integra solutions , Consilier juridic 09:13, 23 Aprilie 2008
Sincer, se astepta realist cineva ca o asemenea exceptie sa fie admisa?#-o, va dati seama ce ar fi insemnat?...oricum, situatia este deja mai mult decat penibila.
Sunt curios oricum sa vad din acest moment cand cred ca toate caile de actiune ale ccj pt. realizarea dezideratului pentru care defapt s-a infiintat s-au cam epuizat, cum vor explica/justifica perceperea taxelor:-/

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este obligatoriu sa ma inscriu intr-o asociatie de consilieri juridici? Luciana21 Luciana21 Am si eu o intrebare: Am absolvit Dreptul in 2007,dar m-am angajat abia in februarie 2008.Nu m-am inscris in colegiu fiindca am cunostinte care mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)
Dosar inscriere in ccj dana13 dana13 In momentul depunerii dosarului de inscriere la ccj ce meserie trebuie inscrisa in cartea de munca? Jurist, jurisconsult, consilier juridic sau oricare ... (vezi toată discuția)
Cor - jurisconsult sau consilier juridic? Doresc sa va supun atentiei o “discutie” in legatura cu doua notiuni: aceea de “consilier juridic” si respectiv cea de “jurisconsult”. Scopul ... (vezi toată discuția)