avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Cosilier juridic - pot sa ma inscriu in CCJ?
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Cosilier juridic - pot sa ma inscriu in CCJ?

Am absolvit Facultatea de Drept acum doi ani, si m-am angajat la o firma ca jurist , neavand indrumator . As dori sa ma inscriu ca consilier juridic stagiar la Colegiul Consilierilor Juridici . Acest lucru se poate face numai la Bucuresti, sau si in orasul Galati?
Cei doi ani de munca , fara indrumator se pot considera perioada de stagiu ?
Cel mai recent răspuns: integra solutions , Consilier juridic 09:13, 23 Aprilie 2008
D-le, nu vreau sa ma angajez intr-o polemica neconstructiva cu Dvs. si nici nu vreau sa va conving de nimic.
Totusi, nu pot sa nu remarc ca sunteti prost informat in ceea ce priveste situatia. Inafara de celebrele 93 de nup, altele nu s-au cred ca s-au mai dat, insa se tin dosarele in cercetare pana la desfiintarea completa a ognismului. Sa nu uitam ca scopul nu este incarcerarea unor licentiati in drept, ci protejarea prestigiului unei profesii...
Prin respingerea cererii de catre CEDO, in dos nr. 24057/2003, a ramas definitiva hotararea ICCJ de dizolvare a Barourilor Constitutionale si a fundatiilor respective, 3 la numar.
Eu personal, abia astept sa ma intalnesc cu un "alien " din asta in instanta, dar dupa cum vad nici clienti nu au...cred ca mai mult pentru titulatura au intrat in prostia aia de barou.
Bota a fost destept, le-a luat banutii, si-a facut si reclama pe la televizor, dar cat sa-i tina si lui...au inceput sa moara "dinozaurii"...si cunostiintele din guvern.
Ultima modificare: Luni, 21 Aprilie 2008
Radu Popescu, Avocat
Va contrazic in totalitate!!! Nu stiu de unde ati auzit dar e total gresit!!! Poti pune concluzii scrise si ca mandatar! Daca avti vreun temei legal de care eu nu stiu va rog sa mi-l transmiteti pentru ca eu joi am depus concluzii scrise ca mandatar intr-un dosar! :)
Poti sa depui concluzii scrise ca mandatar :)
Binenteles ca se poate scris. Nu si oral.
Nu poti numai daca faci parte din Baroul SRL.:))
Ca mandatar poti sa depui doar note scrise!!! Nu concluzii scrise.
Concluzii scrise se pot pune doar prin avocat si consilier juridic- art. 68 alin.4 C.pr.civ.

Alte discuții în legătură

Este obligatoriu sa ma inscriu intr-o asociatie de consilieri juridici? Luciana21 Luciana21 Am si eu o intrebare: Am absolvit Dreptul in 2007,dar m-am angajat abia in februarie 2008.Nu m-am inscris in colegiu fiindca am cunostinte care mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)
Dosar inscriere in ccj dana13 dana13 In momentul depunerii dosarului de inscriere la ccj ce meserie trebuie inscrisa in cartea de munca? Jurist, jurisconsult, consilier juridic sau oricare ... (vezi toată discuția)
Cor - jurisconsult sau consilier juridic? Doresc sa va supun atentiei o “discutie” in legatura cu doua notiuni: aceea de “consilier juridic” si respectiv cea de “jurisconsult”. Scopul ... (vezi toată discuția)