avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cesiunea contractului de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cesiunea contractului de intretinere

Nu sunt foarte sigura ca se poate face.
Eu m-am gandit ca s-ar putea cu acordul intretinutului si cu transmiterea de catre intretinator a dreptului de proprietate asupra bunului catre noul obligat la prestarea intretinerii. E corect? Sau ar trebui reziliat contractul de intretinere, intretinutul sa redobandeasca proprietatea asupra bunului si facut alt contract?
Cel mai recent răspuns: ContSters7627 , utilizator 16:35, 18 Martie 2008
Si mai specifici acolo cam asa " eu debitorul novator ......... declar ca accept transmiterea nudei proprietati in favoarea lui ............ in conditiile mai sus aratate intelegand totodata sa consimt la novarea creditorului /lor obligatiei de intretinere si prestarea acesteia in aceleasi conditii de catre noul/ii creditori si chiar mai .... bune :)) ,
Ultima modificare: Marți, 18 Martie 2008
ContSters7627, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare urgenta adrian73 adrian73 Bunicii mei au intocmit cu multi ani in urma, un contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere pentru parintii mei, unchiul meu si sotia acestuia( ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil cu contract de intretinere? boyzone boyzone am un contract de intretinere incheiat cu o persoana de varsta a 3 -a care , influentata de o nepoata, doreste sa vanda apartamentul.Dupa mai multe luni de ... (vezi toată discuția)
Reziliere sau cedare contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere Visco Visco Buna seara. Sora mamei tatalui meu, deci matusa, necasatorita, fara copii, locuieste intr-un apartament, impreuna cu alta familie, situatie mostenita de ... (vezi toată discuția)