avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1666 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Cat de bine ne cunoastem intre noi?
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Cat de bine ne cunoastem intre noi?

Asaaa... haideti, ridicati labutza din fatza daca stiti:
a) trope_doi e Diana sau Dinu?
b) milika (1, 2, ...n) este acelasi coleg care-si sterge/redeschide contul cu o regularitate de ceasornic defect (bunicul avea un orologiu cu cuc care facea "cucu-cucu" cand te asteptai mai putin) sau e alta persoana?
c) Ce face u.b.i.k. cand (finaly) face cate ceva?
d) etc.
e) Alin Popescu ... chiar exista?
f) De ce nu are adutescu nici un status acum ?
g) cui ii este frica de Bau-Bau?
h) whatever
Bref: Ma astept ca postarile de pe acest topic sa se incadreze in tiparul urmator:
Intrebarea: U.B.I.K. prefera raspunsurile scurte?
Raspunsul: Nu.
:O
... adica ... scopul meu era/este sa punem si sa raspundem la intrebari despre noi ... sa ne cunoastem mai bine
Pa, v-am pupat!
Ultima modificare: Luni, 27 Decembrie 2010
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
cermak gruianu a scris:

Gabriela Pintea a scris:

@cermak gruianu

Unii oameni se cunosc chiar daca nu s-au vazut niciodata, nu credeti? :)
Dar cred ca nu acesta este subiectul. In schimb, mi-ar placea sa devina.

Dovada cea mai buna este chiar comunitatea avocatnet.ro, nu?

:):):)
:kissing:

Da.Aveti perfecta dreptate,Doamnelor.
Aici,in Avocatnet.ro cunosti o multime de oameni,si foarte important iti poti alege prietenii.
SILVANAA90 a scris:
Aici,in Avocatnet.ro cunosti o multime de oameni,si foarte important iti poti alege prietenii.
(sublinierea imi apartine)

Intrebare: In viata reala nu ne putem alege prietenii? :innocent:
trope_doi a scris:

:hm:

Intrebare: Mi se pare sau nu prea dorim sa ne cunoastem? :confused:

Cum sa nu ne cunoastem daca "interactionam virtual, zilnic"??? :)

Si...in plus, unele persoane sunt favorizate, deoarece, de exemplu, noi (subsemnata si trope_doi) am avut ocazia si placerea sa ne cunoastem si in..."viata reala"!:):):) iar...avocatnet.ro a facut posibila aceasta intalnire.
Altfel, nu stiu daca am fi reusit sa ne intalnim/cunoastem.

Doamna Gabriela Pintea, pentru mine cel putin, reprezinta o persoana speciala, draga si nu de putine ori, a fost alaturi de mine, in situatii dificile (ca si Diana, dealtfel).Ideea a fost, cred, de a ne cunoaste si mai bine, fara sa fie necesar sa ne intalnim!

Are dreptate, ar trebui sa gasim solutii de a ne cunoaste mai bine, acum, aici, in acest spatiu fara a ne mai intreba daca userul x, y sau z exista/nu exista, are anumite preferinte sau nu...sau cum este in viata reala...

Exista si alte modalitati de a cunoaste oamenii, fara ca acestia sa se intalneasca.Adevarat.

Socializarea virtuala (juridica mai mult sau mai putin-de exemplu) in cadrul comunitatii este o modalitate de a ne cunoaste bine/foarte bine si cred ca la acest lucru se referea doamna Gabriela.

Cu siguranta, discutia a fost interpretata cum nu trebuia...

Putem sa ne cunoastem in orice imprejurare,depinde de noi,ce vrem si ce putem.
Eu personal doresc sa ii cunosc pe majoritatea membrilor acestui mare"club",dar credeti-ma,o spun cu mana pe inima,sunt unele persoane ,pe care chiar doresc sa nu le cunosc.
Este drept sunt putine,dar exista si aceasta optiune.
Cred ca sinceritatea mea nu va supara pe nimeni.
A fost doar un moment de sinceritate si eu cred,ca sub acest aspect trebuie abordata situatia.
Intrebare: Oameni care nu s-au vazut niciodata (si poate nu se vor vedea) se pot cunoaste?
Raspuns: Da.

Intrebarea unu: Daca raspunsul e “da”, de ce nu se inghesuie nimeni?

Intrebarea doi: Dat fiind ca e probabil sa nu se fi inteles ideea topicului – de ce nu intervine initiatorul cu lamuriri? :help:

r.gabi a scris:
sunt unele persoane ,pe care chiar doresc sa nu le cunosc.

Intrebare: Nu inseamna aceasta ca… le cunoasteti? :)

Alte discuții în legătură

De ce a plecat legally ? Costinel Burca Costinel Burca Stie cineva de ce a plecat Legally ? Am ramas surprins, sa speram ca nu e ceva neplacut, dar daca e de bine, Doamne ajuta, ii dorim numai bine. Multumesc ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna pentru dvs. prietenii in spatiul virtual? Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Ma bate gandul sa va pun aceasta intrebare de mai multe zile. Si va intreb acum, pentru ca in noaptea aceasta m-a vizitat una dintre cele mai vechi prietene ... (vezi toată discuția)
Dependenta si deferenta Radu Gabrian Radu Gabrian Imi place fotbalul ca sport,ca fenomen,ca spectacol,din nefericire,nu si cel autohton atat de otravit si de abuzat in ultima vreme. Din dragoste pentru ... (vezi toată discuția)