cristinaboros a scris:
Exact ideea pe care marsez si eu :D O mediere intre angajat si angajator. Nu cred ca se poate defini mai bine rolul managerului RU decat asa. Insa ce te faci cu aceasta "obiectivitate" cand de fapt si tu la randul tau esti un angajat al aceluiasi angajator?
Sincer? analizez fiecare situatie pe toate partile. Ce se intimpla daca fac asa si nu altfel , care sunt consecintele pentru firma si care pentru angajati? Si cind ajung la un rezultat, la o solutie, ma duc la angajator si i o prezint. Il las sa traga concluziile, chiar daca la momentul prezentarii ies tunete si fulgere, din partea lui, si pina la urma dupa ce analizeaza, daca ajunge la aceeasi concluzie cu mine, isi insuseste ideea ... o prezinta publicului ca si cum ar fi a lui ... si e ok. Ce poate sa mi faca ? Sa mi anuleze diploma de facultate ? Sa inventeze motive sa ma dea afara ? Cred ca pina la urma este important cum definesti de la inceput relatia ta cu angajatorul. Daca accepti orice fara sa ripostezi fata de ceea ce nu ti convine el va profita, in virtutea naturii lui umane , si va continua in acest ritm. Ripostele se pot face si in termeni civilizati , nu trebuie sa ajungi la greva.