Profesional New Consult 
	    	Consilier juridic

Profesional New Consult 
	    	Consilier juridic	    

serse 
	    	Utilizator

serse 
	    	Utilizator	    

themis 
	    	Utilizator

themis 
	    	Utilizator	    

nu cred ca ti-ai dori sa locuiesti pe o strda cu latimea mai mica de 7 m
 macho 
	    	Utilizator

macho 
	    	Utilizator	    

Aurica TRUTA	                   

Cumpar 27 arii teren dar nu am acces la el direct de la strada. Pentru aceasta, vecinul din fata, care are front de 27 metri la strada, imi da o bucatica de ... (vezi toată discuția)
	                    Aurica TRUTA	                   

Cumpar 27 arii teren dar nu am acces la el direct de la strada. Pentru aceasta, vecinul din fata, care are front de 27 metri la strada, imi da o bucatica de ... (vezi toată discuția)

cerul	                   

Vreau sa cumpar un teren. De la strada principala, asfaltata, se ajunge la teren pe un drum de acces pe care actualul proprietar il va face prin curtea lui cu ... (vezi toată discuția)
	                    cerul	                   

Vreau sa cumpar un teren. De la strada principala, asfaltata, se ajunge la teren pe un drum de acces pe care actualul proprietar il va face prin curtea lui cu ... (vezi toată discuția)

JulianDoe	                   

Buna ziua,
Am nevoie de niste sfaturi privind achizitia unui teren. Iata despre ce este vorba:
vreau sa cumpar un teren - o parcela de 1000 mp. Aceasta face ... (vezi toată discuția)
	                    JulianDoe	                   

Buna ziua,
Am nevoie de niste sfaturi privind achizitia unui teren. Iata despre ce este vorba:
vreau sa cumpar un teren - o parcela de 1000 mp. Aceasta face ... (vezi toată discuția)