avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariul minim garantat pentru personal cu studii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariul minim garantat pentru personal cu studii superioare 2011

salariul minim garantat pentru personal cu studii superioare incadrat in functii cc necesita studii superioare
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:30, 15 Ianuarie 2012
coeficienti erau stabiliti din ccm cum nu s-a aprobat fiecare aplica ce doreste
HG nu reglementeaza decat salariul minim brut pe economie si nicidecum coeficienti de ierarhizare. acestia erau prevazuti in CCMN sau CCM la nivel de unitate sau ramura.

Varianta cea mai buna pana la aparitia noului CCMN este sa se modifice numai salariul minim pe economie , celelalte salarii sa nu fie modificate.
Ministerului Muncii a precizat (ca raspuns la intrebarea care CCMU se aplica in 2011) ca in prezent nu exista un Contract Colectiv de Munca Unic la Nivel National si se aplica HG 1193/2010 privind salariul de baza minim brut pe tara garantat in plata, de 670 lei.
[ link extern ]

Eu nu mai inteleg nimic...Ok. Aplic salariul minim brut de 670 lei dar ce coeficienti aplic daca nici un CCMU nu este valabil?
angizah a scris:

Ministerului Muncii a precizat (ca raspuns la intrebarea care CCMU se aplica in 2011) ca in prezent nu exista un Contract Colectiv de Munca Unic la Nivel National si se aplica HG 1193/2010 privind salariul de baza minim brut pe tara garantat in plata, de 670 lei.
[ link extern ]

Eu nu mai inteleg nimic...Ok. Aplic salariul minim brut de 670 lei dar ce coeficienti aplic daca nici un CCMU nu este valabil?

Ce ar fi daca ati intreba si angajatul pe ce salriu s-ar scula din pat sa vina la serviciu?
Salariul se negociaza nu se stabileste unilateral de catre angajator..........
adelaida_07 a scris:

iirina_19 a scris:

Despre care coeficienti vorbim: 2 din CCMN 2007-2010 care este expirat sau 1,72 din CCMN 2011-2014 care nu este aprobat inca?!
Daca mergem pe 1.340 lei cum revenim asupra lui dupa ce se va aproba CCMN cu noii coeficienti?

Nu mai reveniti.
Noile prevederi se aplica pentru angajari noi.
Explicatia este logica prin faptul ca salariul este NEGOCIABIL. Nu scrie niciunde ca anagajatorul nu are voie sa acorde mai multi bani. Nu scrie nicunde ca anagjatorii nu au voie sa dea decat salariul minim din Romania.

Subscriu si eu logicii dumneavoastra.=D>

Alte discuții în legătură

Salariul minim 670+indici?? pacepa_2001 pacepa_2001 La salariul minim de 670 se mai calculeaza acei indici? (vezi toată discuția)
Salarii / ianuarie 2011 florentina_2010 florentina_2010 Poate ma ajuta cineva in privinta stabilirii salariilor pe luna ianuarie 2011.Se apropie data cand trebuie sa platim salariile pe ianuarie, insa nu stim ce ... (vezi toată discuția)
Salariul minim 2011 stromelectro stromelectro Puteti sa-mi spuneti ce salariu minim se aplica de la 1 ianuarie 2011 pentru cei cu studii liceale sau superioare neexistand niciun coeficient de aplicare ... (vezi toată discuția)