avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariul minim garantat pentru personal cu studii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariul minim garantat pentru personal cu studii superioare 2011

salariul minim garantat pentru personal cu studii superioare incadrat in functii cc necesita studii superioare
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:30, 15 Ianuarie 2012
buna, nici pana acum nu ai primit raspuns? msm.
MIkami a scris:

buna, nici pana acum nu ai primit raspuns? msm.


Nici nu mai conteaza ce raspuns a primit ... este de notorietate publica ca de la 01.01.2011 nu mai avem CCMN, iar coeficientii de ierarhizare se aplica numai daca acestia sunt prevazuti in ccm aplicabil sau in reg.intern al angajatorului ...
Imi puteti spune si mie pentru un post care prespune studii superioare Angajatorii sunt obligati sa puna acel minim prevazut de lege? sau cum mai este legea acum?
damiela a scris:

Imi puteti spune si mie pentru un post care prespune studii superioare Angajatorii sunt obligati sa puna acel minim prevazut de lege? sau cum mai este legea acum?


Daca nu exista CCM pe ramura respectiva care sa instituie express coeficienti de ierarhizare salariul pentru studii superioare este 700 lei.
Coeficientii de ierarhizare se aplica numai daca acestia sunt prevazuti in ccm aplicabil sau in reg.intern al angajatorului .. de exemplu, un inginer in contructii va avea un salariu minim de 1400 lei potrivit ccm la nivel de ramura constructii..

Alte discuții în legătură

Salariul minim 670+indici?? pacepa_2001 pacepa_2001 La salariul minim de 670 se mai calculeaza acei indici? (vezi toată discuția)
Salarii / ianuarie 2011 florentina_2010 florentina_2010 Poate ma ajuta cineva in privinta stabilirii salariilor pe luna ianuarie 2011.Se apropie data cand trebuie sa platim salariile pe ianuarie, insa nu stim ce ... (vezi toată discuția)
Salariul minim 2011 stromelectro stromelectro Puteti sa-mi spuneti ce salariu minim se aplica de la 1 ianuarie 2011 pentru cei cu studii liceale sau superioare neexistand niciun coeficient de aplicare ... (vezi toată discuția)