avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... profesor abuz in serviciu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

profesor abuz in serviciu

Buna ziua.
Daca un porf,are boala pe mine,si pot demonstra ca din cauza aia imi da note mici,desi stiu si invat,multai bine decat restul,se face vinovat de abuz in serviciu?Ma ia la misto,isi bate joc de mine.ce sa fac?
Nu exista niciun motiv care sa determine formularea unei plangeri impotriva cuiva , iar invocarea faptului ca in componenta clasei se afla un numar mare de copii de alta etnie , apare ca fiind o o motivatie pur discriminatorie.
Mutati copilul la o alta scoala , insa nu inainte de a "verifica componenta etnica" a viitoarei sale clase !
Ultima modificare: Miercuri, 14 Septembrie 2011
Radu Gabrian, Mediator
In momentul in care au inceput inscrierile la scoala , invatatoarea respectiva m-a cautat acasa sa fac cererea de inscriere a copilului meu la clasa dumneai ca sa fie sigura ca va strange nr minimi de elevi pe care si-i doreste , ca nu cumva sa aibe in clasa si copii de etnie roma. Pentru ca la clasa dumneaei s-au mai inscris in ultimul moment si alti copii, a trebuit sa renunte la 2 copii , printre care si copilul meu.
In prima zi de scoala invatatoarea mi-a spus ca domnul director a facut listele cu copii din clasa dumneai si ca nu e vina ei. Domnul director spune ca invatatoarea si-a ales copii.
Nu stiu pe cine sa mai cred.
Referitor la mutarea copilului la o alta scoala , in momentul de fata nu este posibila pentru ca nu mai sunt locuri la clasa intai.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Septembrie 2011
cela_relly, utilizator
Mutati-l la alta clasa din cadrul aceleiasi scoli !
Cred ca este singura solutie , care mai ramane viabila .
de multe ori elevul si parintii se umilesc in fata unor profesori doar pt. ca vor spaga.
Am o problema cu fetita care este in clasa a VII-a, o elevafoarte buna carea a terminat cu 9,98 si 9,96. A fost jignita in timpul orei pt ca a indraznit sa-si sufle nasul. Profesorul a facut-o in toate felurile dupa care a ascultat-o si sub influenta emotiilor a luat 5. Ea mai are doi de 10. Ce as putea sa fac? Acelasi profesor a anulat o nota de 4 unei eleve premiante (care termina cu 10...)

Alte discuții în legătură

Abuz in serviciu, trafic de influenta sau sunt eu de vina ? rcip78 rcip78 Buna ziua .dupa acest sper scurt istoric al evenimentelor as vrea sa ma sfatuiti ce e mai bine de facut,sunt tatal unei eleve de clasa a 7a iar in momentul in ... (vezi toată discuția)
Încãlcarea drepturilor la liceu ghesha ghesha Bună ziua. Sunt elev în clasa a XII-a, și consider că profesoara (diriginta) nu a avut un comportament decent. Cer ajutorul dumneavoastră, mai ... (vezi toată discuția)
Scaderea notei la purtare sabina1234 sabina1234 Ieri copilul meu a fost influientat de alt coleg care i-a lipit un absorban te spate la un baiat din clasa lui sa ii faca poza la acesta unde se vedea ... (vezi toată discuția)