avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Litigiu de munca; discriminare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Litigiu de munca; discriminare

Buna seara,
Lucrez la o firma multinationala, in luna decembrie datorita stresului mi-a recidivat o boala pe care o am de multi ani dar de care aproape uitasem (psoriazis) drept pentru care am consultat un medic dermatolog. Rezultatul a fost un tratament de aproape o luna si concediu medical.
Dupa ce m-am intors la munca seful meu mi-a spus sa-mi dau demisia ca el nu mai are nevoie de serviciile mele. In plus am fost exclus de la intalnirea angajatiilor la nivel national pe motiv ca nu stiau daca ma intorc la munca. Intalnirea a avut loc la 10 zile de la intoarcerea mea.
Ce trebuie sa fac? Sa-mi dau demisia? Ce castig de cauza am?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:06, 11 Iunie 2011
Hărţuirea morală la locul de muncă poate să implice o exercitare greşită a unei funcţii sau abuz de funcţie, faţă de care persoanele vizate pot întâmpina dificultăţi în a se apăra.

Hărţuirea morală poate implica atât agresiuni verbale şi fizice, cât şi acţiuni
mai subtile, precum discreditarea activităţii unui coleg de muncă sau izolarea
socială a acestuia.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire? tabibita tabibita In institutia noastra exista un sef de serviciu administrativ care ne fotografiaza gunoiul, inregistreaza pe ascuns conversatiile cu un reportofon, emite ... (vezi toată discuția)
Are dreptate patronul marianelena marianelena pentru ca la sotie la serviciu aceasta este discriminata direct ,exercitand o presiune morala enorma pt. asi da demisia ,astazi am telefonat la servicii la ... (vezi toată discuția)
Hartuirea morala la locul de munca ana30d ana30d hartuirea morala la locul de munca a angajatului, care atrage dupa sine, \\\\\\\\\\"vanarea\\\\\\\\\\" greselilor acestuia soldandu-se cu referate dupa ... (vezi toată discuția)