avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
PROPUNERE: = Operatiunea “DIVORTUL”

In toamna lui 2010, inainte de publicarea anuntului pt examenul din ianuarie 2011, foarte multi dintre noi nu inteleseseram daca “Mica Reforma” e cuprinsa sau nu in tematica; multi am sunat la INM pt a cere informatii, lucru ce i-a determinat pe formatori sa ia atitudine si sa publice pe site un anunt cu informatii lamuritoare.
Propun sa sunam cat mai multi in legatura cu procedura speciala “DIVORTUL”, aratandu-ne cat mai nelamuriti : de pilda : abordam intreaga legislatie = cerere
instanta – ofiterul de stare civila – notar? ( precum si alte intrebari).

Consider ca :
- daca i-am putea determina sa scoata procedura din tematica nu ne-ar prinde rau!
- nu are acelasi impact daca suna o singura persoana la INM sau daca sunt apelati pt informatii de cel putin 10 persoane interesate.

Trimit acest mesaj la cat mai multi dintre cei de pe forum. Sa il postez direct pe forum ? Il puteti posta si voi.
Multumesc si astept opinii.
ankmag a scris:

Cand intra in vigoare noile coduri de procedura penala si civila?
In luna noiembrie anul 2011?
Eu am codurile din anul 2006 pe care le-am actualizat cu modificarile din Mica Reforma.
Sunt bune acestea? Sau trebuie sa cumpar altele din alt an?
Va rog sa imi raspundeti ca nu mai stiu ce sa invat.

Daca sunt aduse la zi cu toate modificarile survenite dupa 2006, le poti folosi pe acestea.
andreea2011 a scris:

In toamna lui 2010, inainte de publicarea anuntului pt examenul din ianuarie 2011, foarte multi dintre noi nu inteleseseram daca “Mica Reforma” e cuprinsa sau nu in tematica; multi am sunat la INM pt a cere informatii, lucru ce i-a determinat pe formatori sa ia atitudine si sa publice pe site un anunt cu informatii lamuritoare.
Propun sa sunam cat mai multi in legatura cu procedura speciala “DIVORTUL”, aratandu-ne cat mai nelamuriti : de pilda : abordam intreaga legislatie = cerere

Consider ca :
- daca i-am putea determina sa scoata procedura din tematica nu ne-ar prinde rau!
- nu are acelasi impact daca suna o singura persoana la INM sau daca sunt apelati pt informatii de cel putin 10 persoane interesate.

Trimit acest mesaj la cat mai multi dintre cei de pe forum. Sa il postez direct pe forum ? Il puteti posta si voi.

Sa inteleg ca speri sa se scoata -prin diligenta noastra...si capitularea celor care stabilesc tematica- procedura Divortului ?B-)
hmm....ma indoiesc...
andreea2011 a scris:

Consider ca :

Una este sa se aduca lamuriri cu privire la "mica reforma" care avand in vedere ca intrase in vigoare dupa publicarea anuntului era normal sa nu se sustina examen din ea si alta este sa se scoata din tematica de examen procedura divortului. Oricate telefoane vom da tematica nu se va schimba, sau mai stii, poate vor introduce si alte capitole, ca deh, daca avem timp de telefoane inseamna ca avem timp sa invatam in plus.
De fapt ce te deranjeaza la procedura divortului, faptul ca s-a modificat un articol si au introdus alte trei? Este chiar atat de cuprinzatoare si de neinteles incat sa nu poata sa fie parcursa? Mai bine ne-am apuca de invatat si citit caci maine-poimaine bate august la usa si dam din colt in colt ca nu am citit cea mai importanta parte a materiei, nu divortul.

Spor si o cafea sau limonada sau ce doriti pentru a fi in forma.
Sa se scoata -DIVORTUL - si procedura civila ca mi-e lene sa o invat, sa dam cunoasterea mediului (materie prevazuta in programa clasei I) si cand vom judeca un divort sa-i trimitem sa culeaga floricele.
Doamne, chiar nu ati inteles jucam noi dupa regulile lor nu ei dupa regulile noastre.

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)