avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
No offence, dar eu chiar ma intrebam la momentul publicarii acelui anunt informativ, de ce era nevoie de acea lamurire atata timp cat legea intra in vigoare ulterior publicarii anuntului cu privire la concurs...ma rog.

De ce sa se scoata divortul ? S-au introdus cumva 100 de art. si nu vom face fata? :D Sincer, nu m-am uitat pana acum in cpc astfel cum a fost modificat prin legea 202 pt ca m-am apucat de penal si proc penala, dar nu cred ca divortul modificat e ceva inspaimantator pt admiterea din august....

Iar intrebarea in legatura cu abordarea intregii legislatii.....raspunsul la aceasta intrebare, oricate telefoane s-ar da acum, va fi ca vom avea de studiat legislatia indicata la bibliografie cu doar 2 luni inainte de examen. Pana atunci nu au cum sa ofere aceste informatii.

Sincer, ne batem prea mult capul. Sunt sigura ca va fi prevazut doar codul de procedura civila in tematica si bibliografia concursului viitor.

andreea2011 a scris:

PROPUNERE: = Operatiunea “DIVORTUL”

In toamna lui 2010, inainte de publicarea anuntului pt examenul din ianuarie 2011, foarte multi dintre noi nu inteleseseram daca “Mica Reforma” e cuprinsa sau nu in tematica; multi am sunat la INM pt a cere informatii, lucru ce i-a determinat pe formatori sa ia atitudine si sa publice pe site un anunt cu informatii lamuritoare.
Propun sa sunam cat mai multi in legatura cu procedura speciala “DIVORTUL”, aratandu-ne cat mai nelamuriti : de pilda : abordam intreaga legislatie = cerere
instanta – ofiterul de stare civila – notar? ( precum si alte intrebari).

Consider ca :
- daca i-am putea determina sa scoata procedura din tematica nu ne-ar prinde rau!
- nu are acelasi impact daca suna o singura persoana la INM sau daca sunt apelati pt informatii de cel putin 10 persoane interesate.

Trimit acest mesaj la cat mai multi dintre cei de pe forum. Sa il postez direct pe forum ? Il puteti posta si voi.
Multumesc si astept opinii.

Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Februarie 2011
celina, utilizator
aliquid_novi a scris:

Inculpatul este parte, invinuitul nu este!
Grilele pretestate nu se puncteaza. Si Mihaela Ciobanu.. in cele din urma am descoperit ca este utila si cartea ei la ceva... am facut avioane din hartie. :) Nu glumesc! :D Nu cred ca a citit vreun cod de legi autoarea!

Vaiii...ti-ai pierdut timpul facand avioane + mizerie :). Eu ii dadeam foc, daca nu era a bibliotecii :D. Am dus-o inapoi imediat ce am citit cateva grile...proaste. #-o#-o
Cred ca am dat si 45 de lei pe ea, dar relaxarea creata de zborul lin al avioanelor este de nepretuit! :)
P.S. La sfarsitul cartii lui Mihaela Ciobanu se gasesc grile date la INM acum multi ani, cu 0, 1, 2 sau 3 raspunsuri corecte, acestea sunt utile!
dar despre cartea de grile v stoica si falcusan, ce ziceti? ati consultat o?eu vreau sa cumpar una si nu stiu care ar fi cea mai indicata
Unde ai vazut-o?Gasit-o? Aflat-o?
Cartea....m-am exprimat ciudat....:">
Intreb pentru ca , avand obiceiul sa mai intru prin librarii...poate o pot rasfoi sa vad daca e ceva de capul ei...
P.S. Nu ca as fi eu persoana cea mai indicata pt.asta, dar daca o fi vreo fituica si o costa o palarie de bani....:D
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Februarie 2011
ContSters170895, utilizator

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)