Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
PROPUNERE: = Operatiunea “DIVORTUL”
In toamna lui 2010, inainte de publicarea anuntului pt examenul din ianuarie 2011, foarte multi dintre noi nu inteleseseram daca “Mica Reforma” e cuprinsa sau nu in tematica; multi am sunat la INM pt a cere informatii, lucru ce i-a determinat pe formatori sa ia atitudine si sa publice pe site un anunt cu informatii lamuritoare.
Propun sa sunam cat mai multi in legatura cu procedura speciala “DIVORTUL”, aratandu-ne cat mai nelamuriti : de pilda : abordam intreaga legislatie = cerere
instanta – ofiterul de stare civila – notar? ( precum si alte intrebari).
Consider ca :
- daca i-am putea determina sa scoata procedura din tematica nu ne-ar prinde rau!
- nu are acelasi impact daca suna o singura persoana la INM sau daca sunt apelati pt informatii de cel putin 10 persoane interesate.
Trimit acest mesaj la cat mai multi dintre cei de pe forum. Sa il postez direct pe forum ? Il puteti posta si voi.
Multumesc si astept opinii.
Inculpatul este parte, invinuitul nu este!
Grilele pretestate nu se puncteaza. Si Mihaela Ciobanu.. in cele din urma am descoperit ca este utila si cartea ei la ceva... am facut avioane din hartie. :) Nu glumesc! :D Nu cred ca a citit vreun cod de legi autoarea!