Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
De fiecare data cand dispozitia data asupra masurilor preventive se ataca separat cu recurs faci minuta.
sangreal a scris:
De fiecare data cand dispozitia data asupra masurilor preventive se ataca separat cu recurs faci minuta.
Deci daca respingi revocarea sau inlocuirea masurii preventive nu e obligatorie minuta?
Cand trebuie citate partile si cand nu trebuie citate partile la solutionarea actiunilor privind masurie preventive?
adrianicet a scris:
sangreal a scris:
Deci daca respingi revocarea sau inlocuirea masurii preventive nu e obligatorie minuta?
Si incetarea cand o respingi...eu asa stiu, faci doar incheiere. Asa mi le-am structurat eu ca sa le tin minte. Minuta e pt instantele de control, pt ca la masuri preventive, termenul fiind ft scurt, de 24 de ore, dosarul se trimite imediat ce s-a declarat calea de atac la instanta superioara, si atunci nu e motivata de multe ori si incheierea.