avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
counter a scris:

termenul curge de la comunicarea solutiei privind plangerea impotriva sol de nup. daca nu exista solutie curge de la expirarea termenuluide 20 de zile. u ai zis in grila ca pe 10 depune cererea. trebuie sa astepte comunicarea solutiei imp plangerii sau cele 20 de zile. nu se calcueaza de l comunicarea solutiei de nup.

in grila conceputa de sangreal, procurorul nu a rezolvat plangerea, parca asa era, nu?
Termenul initial curge de la comunicare, iar art 278 ind 1 alin.2 prevede ca de la expirarea termenului initial. Fara suparare, dar asta e o banalitate discutata si rasdicutata la seminarii la INM.

In orice caz, indiferent daca ar fi sau nu o persoana de acord cu solutia mea, nu este in niciun caz normal sa jignesti. Am dat sute de explicatii pe forum, uneori la prostioare si niciodata nu am jignit. Probabil ca ar trebui sa nu mai scriu atat si sa va urez de pe acum bafta la examen.
l3xa a scris:

E adevarat ca investigatorii sub acoperire pot fi folositi doar in actele premergatoare, iar interceptarea convorbirilor nu se pot face si in timpul judecatii?

pls:blush2:
sangreal a scris:

Termenul initial curge de la comunicare, iar art 278 ind 1 alin.2 prevede ca de la expirarea termenului initial. Fara suparare, dar asta e o banalitate discutata si rasdicutata la seminarii la INM.

In orice caz, indiferent daca ar fi sau nu o persoana de acord cu solutia mea, nu este in niciun caz normal sa jignesti. Am dat sute de explicatii pe forum, uneori la prostioare si niciodata nu am jignit. Probabil ca ar trebui sa nu mai scriu atat si sa va urez de pe acum bafta la examen.

hei nu am vrut sa te jignesc! imi cer scuze daca asa a parut. oricum termenul curge de la comunicarea solutiei privitoare la plangere. art. 278 spune clar asta. deci nu de la solutia de nup. acum voi faceti cum credeti. eu nu dau la inm. si intre noi fie vorba- si noi avocatii mancam din cauza greselilor facute de voi judecatorii. o seara buna.

Ultima modificare: Vineri, 19 August 2011
counter, utilizator
counter a scris:

termenul curge de la comunicarea solutiei privind plangerea impotriva sol de nup. daca nu exista solutie curge de la expirarea termenuluide 20 de zile. u ai zis in grila ca pe 10 depune cererea. trebuie sa astepte comunicarea solutiei imp plangerii sau cele 20 de zile. nu se calcueaza de l comunicarea solutiei de nup.

insist, desi nu sunt eu in masura sa dau lectii, art pe care ni l-a indicat sangreal si pe care ti l-am mai indicat si eu tie spune clar" daca procurorul ierarhic superior nu a solutionat pl. in termenul prevaz de art227, termenul prevazut in alin(1)curge de la expirarea termenului INITIAL de 20 de zile"
-de aici tragem noi concluzia ca termenul INITIAL de 20 de zile se refera la 20 de zile de la comunicare=> incepi calculul din 8.01 nu din 10.01

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)