Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
sincer, eu sunt si foarte obosit dar nu inteleg ce nu intelegeti sau ce nu am citit eu atent si nu am inteles. daca RIl-ul vietii spune ca in timpul UP se prelungeste intotdeauna de catre procuror chiar daca e luata de judecator si daca noi stim ca in timpul judecatii nu se poate prelungi, atunci nu rezulta ca se prelungeste doar de catre procuror?#-o...care e dilema? ca eu m-am pierdut...sincer
liviu17 a scris:
emmav a scris:
Adica de ce nu le poate prelungi (aceste masuri jucatorul), ca RIL-ul citat zica ca poate (evident in cursul UP), nu al judecatii.:(
in timpul judecatii nu se prelungeste masura obligarii de a nu parasi loc/tara....pt ca nu are limitare in timp!!!!!!!!!!!
Exact asta am scris si eu, daca ai rabdare sa citesti inca odata RIL-ul citat mai sus...E vorba doar de UP si atat!;)
Mai precis, de ce nu poate dispune judecatorul (NU INSTANTA) in UP, prelungirea masurii. Aceasta e dilema, ca sa fiu mai explicita.
Caci RIL-ul in cauza zice ca DA. Sa fie oare grila gresita?:thumbdown: