avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
liviu17 a scris:

in cazul arestarii preventive a INVINUITULUI se deduce perioada retinerii?

Da . Gandeste -te pana si in situatia in care se dispune retinerea se deduce timpul de aducere a inculpatului/invinuitului la sediul politiei.
liviu17 a scris:

marileta a scris:

liviu17 a scris:

am o nelamurire:se poate ca fata de aceeasi persoana sa de dispuna si masura obligarii de a nu parasi tara si cea a obligarii de a nu parasi localitatea?? imi zicea cineva azi ca in Udroiu zice ca nu....voi cum stiti?

Avand in vedere ca in ultima perioada si eu am citit din U, ba chiar am avut nesimtirea sa imprumut cartile lui Neagu, cam asa stiu si eu!

ok! ms. eu m-am incapatanat sa nu citesc din U si am ramas pe Neagu + Cod pt ca in iarna am vazut ca a fost foarte ok cu ele,,,acum sper sa nu imi para rau, ca in ultimele zile parca toate grilele isi au rezolvarea doar la domnul U:((

Doamne ca nu mai judec nimic,,,doar daca ii este interzis sa parasesca localitatea logic ca nu mai poate parasi nici tara#-o si oricum nu se poate dispune luare decat a unei masuri :d
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 August 2011
liviu17, utilizator
liviu17 a scris:

liviu17 a scris:

marileta a scris:

liviu17 a scris:

am o nelamurire:se poate ca fata de aceeasi persoana sa de dispuna si masura obligarii de a nu parasi tara si cea a obligarii de a nu parasi localitatea?? imi zicea cineva azi ca in Udroiu zice ca nu....voi cum stiti?

Avand in vedere ca in ultima perioada si eu am citit din U, ba chiar am avut nesimtirea sa imprumut cartile lui Neagu, cam asa stiu si eu!

ok! ms. eu m-am incapatanat sa nu citesc din U si am ramas pe Neagu + Cod pt ca in iarna am vazut ca a fost foarte ok cu ele,,,acum sper sa nu imi para rau, ca in ultimele zile parca toate grilele isi au rezolvarea doar la domnul U:((

Doamne ca nu mai judec nimic,,,doar daca ii este interzis sa parasesca localitatea logic ca nu mai poate parasi nici tara#-o si oricum nu se poate dispune luare decat a unei masuri :d

daaaa, cunosc.....:slap:
isis23 a scris:

liviu17 a scris:

Da . Gandeste -te pana si in situatia in care se dispune retinerea se deduce timpul de aducere a inculpatului/invinuitului la sediul politiei.

pai eu asa am zis, ca si tine, dar m-a asigurat "cineva" ca in U scrie ca nu se deduce din cauza asta am intrebat, pt ca mi se parea anormal sa nu se deduca,,,dar m-am gandit ca la logica mea din ultima vreme,,,e posibil sa nu vad eu bine lucrurile

liviu17 a scris:

isis23 a scris:

liviu17 a scris:

pai eu asa am zis, ca si tine, dar m-a asigurat "cineva" ca in U scrie ca nu se deduce din cauza asta am intrebat, pt ca mi se parea anormal sa nu se deduca,,,dar m-am gandit ca la logica mea din ultima vreme,,,e posibil sa nu vad eu bine lucrurile

Am verificat in Udroiu...da asa spune , ca durata retinerii si a aducerii la sediul politiei nu se deduce din perioada de arestare preventiva , in cazul invinuitului. Se pare ca , legiuitorul nu a inteles ca in cazul arestarii preventive a invinuitului sa se faca deducerea , la fel cum se intampla la retinere si la arestarea inculpatului.
Scuze ,,,,desi nu gasesc explicatia..de ce aceasta diferenta

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)