Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
in cazul arestarii preventive a INVINUITULUI se deduce perioada retinerii?
marileta a scris:
liviu17 a scris:
am o nelamurire:se poate ca fata de aceeasi persoana sa de dispuna si masura obligarii de a nu parasi tara si cea a obligarii de a nu parasi localitatea?? imi zicea cineva azi ca in Udroiu zice ca nu....voi cum stiti?
Avand in vedere ca in ultima perioada si eu am citit din U, ba chiar am avut nesimtirea sa imprumut cartile lui Neagu, cam asa stiu si eu!
ok! ms. eu m-am incapatanat sa nu citesc din U si am ramas pe Neagu + Cod pt ca in iarna am vazut ca a fost foarte ok cu ele,,,acum sper sa nu imi para rau, ca in ultimele zile parca toate grilele isi au rezolvarea doar la domnul U:((
liviu17 a scris:
marileta a scris:
liviu17 a scris:
am o nelamurire:se poate ca fata de aceeasi persoana sa de dispuna si masura obligarii de a nu parasi tara si cea a obligarii de a nu parasi localitatea?? imi zicea cineva azi ca in Udroiu zice ca nu....voi cum stiti?
Avand in vedere ca in ultima perioada si eu am citit din U, ba chiar am avut nesimtirea sa imprumut cartile lui Neagu, cam asa stiu si eu!
ok! ms. eu m-am incapatanat sa nu citesc din U si am ramas pe Neagu + Cod pt ca in iarna am vazut ca a fost foarte ok cu ele,,,acum sper sa nu imi para rau, ca in ultimele zile parca toate grilele isi au rezolvarea doar la domnul U:((
Doamne ca nu mai judec nimic,,,doar daca ii este interzis sa parasesca localitatea logic ca nu mai poate parasi nici tara#-o si oricum nu se poate dispune luare decat a unei masuri :d
liviu17 a scris:
Da . Gandeste -te pana si in situatia in care se dispune retinerea se deduce timpul de aducere a inculpatului/invinuitului la sediul politiei.
isis23 a scris:
liviu17 a scris:
Da . Gandeste -te pana si in situatia in care se dispune retinerea se deduce timpul de aducere a inculpatului/invinuitului la sediul politiei.
pai eu asa am zis, ca si tine, dar m-a asigurat "cineva" ca in U scrie ca nu se deduce din cauza asta am intrebat, pt ca mi se parea anormal sa nu se deduca,,,dar m-am gandit ca la logica mea din ultima vreme,,,e posibil sa nu vad eu bine lucrurile