avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
sim05 a scris:
.

Da, dar cd e vb de declaratie pe proprie raspundere nu cred ca putem vb de fals intelectual, ala isi asuma raspunderea ca dc nu corespund adevarului cele declarate poate fi cercetat pt fals in declaratii.

Chiar daca e declaratie pe proprie raspundere asta nu inseamna ca ea nu e facuta de notar, el inscrie datele. Oricum nu pateste nimic ca e fara vinovatie.
sim05 a scris:

Prin ce se dispune delegarea, rezolutie sau ordonanta?
Eu stiam ca ordonanta, Udroiu zice ca rezolutie. :-/

Udroiu, cand vb de delegare (pag 147) spune rezolutie, dar apoi la pag 264 si 265 foloseste de 2 ori termenul ordonanta... Ce sa inteleg de aici?
adrianicet a scris:

sim05 a scris:

Prin ce se dispune delegarea, rezolutie sau ordonanta?
Eu stiam ca ordonanta, Udroiu zice ca rezolutie. :-/

Udroiu, cand vb de delegare (pag 147) spune rezolutie, dar apoi la pag 264 si 265 foloseste de 2 ori termenul ordonanta... Ce sa inteleg de aici?

Offf, astea sunt asa prostii ca sa va streseze pe voi la grile pentru ca indiferent ce nume ii pui daca ea contine tot ce trebuie nu se intampla absolut nimic. Daca ar tb sa fie rezolutie si este ordonanta, ordonanta oricum tb sa cuprinda mai multe aspect decat rezolutia, asa ca n-are cum sa vateme. Art. 203 zice ca ordonanta cand se prevede expres, daca nu rezolutie. La delegare nu mai stiu daca se prevede expres ordonanta; daca nu se prevede expres atunci e rezolutie. Aplicam regula.
sangreal a scris:

Dincolo, adica la "admitere magistratura oct-noi 2011", sper ca o participi la dezbateri si acolo dupa admiterea la INM.:D

Daca as fi platita ca stau pe forum m-as imbogati :)). Presimt ca daca participi acolo - fara suparare - se vor isca mari contradictii pentru ca pe-acolo lumea nu e asa precisa la unele probleme ca voi. V-am si laudat indirect :)

esti auditor, n-avem cum te plati...ma rog, avem cum , dar n-ai tu cum sa accepti:P
oricum, repet argumentatia de pe celalalt topic: daca fapta nu e prev de legea pen, nu exista nici instigare, iar notarul nu sav nici o infr at c autentifica o decl pe proprie rasp; el atesta numai ca in fata lui s-a prez x care a decl ca ..nu stiu, a vazut un iepure roz zburand..infr exista numai daca not atesta ca iepurele zboara
edit
oameni buni, aveti examen maine. nu ma injurati, sau, ma rog, injurati-ma, da` lasati-l dracu de forum si allez fair dodo, nani dulce
il mai injuram pe udroiu shi maine
BAFTA

Ultima modificare: Miercuri, 24 August 2011
mariana_en, utilizator
Ei au obligatia de a efectua si verificari in baza de date sa vada daca nu mai exista si alte declaratii de mostenitor sau acceptari. Daca ar fi asa, si in contractul de vanzare cumparare inscrie ca e unic mostenitor tot pe baza declaratiei pe proprie raspundere iar acolo este participatie improprie la fals intelectual. Nu sta in picioare motivarea, pentru identitate de ratiune se impune identitate de solutie :)

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)