isis23 a scris:
Eu nu am ales varianta cu calul , pentru ca nu este imprevizibil aruncarea din sa , ( se intampla cand calaresti , deci trebuie sa prevezi ) iar faptul ca s-a produs vatamarea unui copil din asta , la fel nu il poti aprecia ca find imprevizibil, Cand cazi de pe cal , se intampla sa poti rani , daca ai in jur persoane
Si eu am retinut aceeasi explicatie.
O manevra violenta din partea calului, chiar o cadere din partea calului nu poate constitui caz fortuit pentru ca este f. previzibila, chiar... E totusi vorba de un animal care prin natura sa e imprevizibil (indiferent cat omul a incercat sa-i stavileasca reflexele naturale).
---
Vizavi de grile eu as retine ca s-a schimbat complet stilul fata de acum cativa ani dar si fata de august.
Daca pana acum se insista pe cunoasterea materiei din cod (inainte de august 2010) SAU cunoasterea si intelegerea riguroasa a materiei din cod si doctrina (august 2010) eu observ in august 2011 ca s-au focalizat f. mult si pe logica si pe interpretare grila sub conditii de stres... INM-ul test grila s-a transformat in parte intr-un examen de logica si psihologic... Sa stii cum sa "fentezi" grila nu numai invatarea temeinica a materiei.