avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
ioana.dark a scris:

Eu am facut 76. Puteam sa fac lejer 80, dar la toate intrebarile la care am oscilat am pus numai variante incorecte. Sa stii ca tine si de inspiratie. eu ma stiu ghinionista!!!#-o

Ma surprinde un lucru... In sesiunea din iarna au fost atatea zvonuri cu note de peste 8.50. Unii dadeau ca sigur ca au trecut de prima proba peste 500 de persoane. Acum in afara de Rino si Executron, pe care ii stiu foarte buni, restul doar cateva note cu putin peste 7. Ce sa inteleg, ca s-au luat punctaje mai mici decat in iarna?

in afara de Rino si Executron eu mai stiu inca 2 persoane cu 86 de puncte si inca pe cineva cu 75 eu zic ca o sa fie mai multe note mari insa merita luptat pana in ultima clipa.au fost situatii si in iarna cand logica si interviul a schimbat situatia...stiu si eu un caz cand pers cu 70 si ceva la grile a intrat si pers cu 80 si nu.....mai sunt totusi 2 probe ....
ioana.dark a scris:

Eu am facut 76. Puteam sa fac lejer 80, dar la toate intrebarile la care am oscilat am pus numai variante incorecte. Sa stii ca tine si de inspiratie. eu ma stiu ghinionista!!!#-o

Ma surprinde un lucru... In sesiunea din iarna au fost atatea zvonuri cu note de peste 8.50. Unii dadeau ca sigur ca au trecut de prima proba peste 500 de persoane. Acum in afara de Rino si Executron, pe care ii stiu foarte buni, restul doar cateva note cu putin peste 7. Ce sa inteleg, ca s-au luat punctaje mai mici decat in iarna?

Felicitari si tie si multa bafta si inspiratie la rationament, nu de putine ori acela a facut diferenta.
Am o fosta colega de fac care a avut 72 puncte, acum 3 ani si dupa rationament, la rezultatele finale a fost pe locul 23.
Merci frumos. Eu am urcat in iarna 120 de locuri datorita rationamentului si interviului. Deci orice e posibil!
ioana.dark a scris:

La grila asta am gresit si eu si mi-am dat seama de greseala abia dupa ce am vazut baremul. Explicatia este urmatoarea- Pana la nasterea copilului nu poate sa solicite amanarea executarii pedepsei pentru ca acel copil nu este inca nascut, poate sa si moara la nastere sau dupa, deci numai in conditiile unui copil nascut si viabil poate solicita amanare pe acest motiv

Am raspuns in acelasi timp cu Executron. Ideea este aceeasi.
Executron, o intrebare...Ce punctaj ai obtinut in iarna? Retin corect, 75?

Dap 74 in iarna :)

Eu zic ca oamenii iar exagereaza cu notele... Nu cred sa fie asa de mari...Rationamentul logic poate face o MARE diferenta.
Ultima modificare: Joi, 25 August 2011
Executron, utilizator
Asa este. Pai eu sunt dovada vie. 120 de locuri pot face o diferenta enorma intre admis si respins.

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)