Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
Sincer Executron si eu am observat acelasi lucru . Schimbare de stil , pentru ca am facut si grilele din ceilalti ani. Cel mai evident mi s-a parut la civil si penal. La procedura penala si logica si cod.
Ce parere aveti de grila cu condamnata insarcinata in luna a 8 cu intreruperea executarii pedepsei?
Varianta baremului este un termen de cel mult 3 luni...eu am bifat varianta pana la implinrea varstei de 1 an de catre copilul pe care urmeaza sa-l nasca deoarece iar cder ca opereaza 2 prelungiri si anume starea de graviditate suprapusa peste varsta copilului mai mic de un an...ce parere aveti..?
M. Udoriu a aparut acum cu un alt fel de drept penal. Nu cred ca e corect sa faca grilele in felu asta. Nu avem cartea lui la bibliografie, dar fara cartea asta nu reusesti sa treci.
80 facui si eu , dar sunt departe de a fi catusi de putin linistit,:(
e corect termenul de 3 luni, fiindca era gravida in luna a 8 a, deci mai putin de 3 luni pana la momentul nasterii, iar daca se nastea viu copilul, mai putea beneficia de o amanare de 1 an,..daca nu se nastea viu, nu mai putea beneficia de vreun termen de amanare a pedepsei.