counter a scris:
corinaNi a scris:
eu sper sa semene clasamentul cu cel din august 2009. cred ca la 2009 trebuie sa ne raportam. in iarna s-a dat mai usor, in august 2010 s-a dat foarte greu
personal am vorbit cu toti colegii mei de generatie. au trecut doua persoane dupa calculele lor. nu am terminat la o universitate de prestigiu...
E irelevant, nu cred ca prestigiul universitatii e cheia reusitei, ci motivatia si seriozitatea de care dai dovada in timpul pregatirii...parerea mea ;)
irelevant pt configuratia clasamentului, asta vroiam sa spun.
sunt de acord cu rino. eu am terminat aici, la bucuresti, dar pot sa spun ca sunt multi de-aici care n-au nicio treaba cu dreptul
corinaNi a scris:
sunt de acord cu rino. eu am terminat aici, la bucuresti, dar pot sa spun ca sunt multi de-aici care n-au nicio treaba cu dreptul
mi-ai spulberat un mit pe care il aveam inca din primul an de studentie. nu. ideea e in felul urmator. aici nu trecea nimeni, acum 2. daca la univ bucuresti treceau, sa zicem, in medie 50 si acum au trecut 60 (dar nu stiu ca nu am vb cu nimeni de acolo...) solutia ar fi putut sa se aplice si celorlalte universitati. calcule...