sangreal a scris:
Nu pozitia, ci cat tragi tu mai departe sa iei punctaje bune. Si la interviu e ft important sa te concentrezi, sa nu spui prostii pe-acolo si sa nu vorbesti neintrebat. Unele persoane erau ca si intrate si au picat din cauza interviului ca au luat un 7. Daca esti pe lista in primii 200 depinde doar de tine sa ramai acolo.
Aia cu 82 chiar s-au chinuit sa pice, adica...mi se pare ca si-au ratat sansa vietii, dar nu ma intereseaza pe mine...de fapt, tb sa mai si pice cineva ca sa ramanem noi :))
Bineinteles ca e important sa ai mare grija de ceea ce faci si la celelalte probe.
Dar din pacate, exista si unele calcule matematice care au un anumit rezultat care in anumite situatii nu mai depind de cel in cauza.
D eexemplu eu am facut 71 la primul examen din iarna, iar apoi am mers la toate celelalte probe (chiar daca aveam mici sanse de reusita).
Am facut peste 70 la rationament iar la interviu am fost surprins de ce nota mare am luat :)) (la cateva sutimi sub 10).
Si cu toate astea, dupa ce s-a terminat totul si am facut niste mici calcule, mi-am dat seama ca era imposibil sa intru chiar daca aveam 10 la ultimele doua probe.
Deci totusi are o oarecare importanta si pozitia pe care esti intre cei cu note peste 7.
Dar, dupa cum spuneam, bineinteles ca trebuie sa privesti cu seriozitate maxima si ultimele doua probe.