Andra Maria a scris:
scaneaza pe naiba. au listele de luni. da trebuie sa fie ei importanti asa...sa astepte lumea. sa fie mare tensiune.
cat scaneaza ? ca daca au venit la 9 la serviciu, pana acum au scanat si luna
poate mai au si alta treaba... pastrati-va calmul.
ai dreptate maxmara......sunt multi care vin la plezneala........si am citit mai sus ceva interesant........parerea mea este ca nu conteaza deloc unde ai terminat...asta daca esti pasionat si vrei sa inveti
counter a scris:
Andra Maria a scris:
scaneaza pe naiba. au listele de luni. da trebuie sa fie ei importanti asa...sa astepte lumea. sa fie mare tensiune.
ei, au. nu au, da tot inm-uu asta e o exagerare. isi dau prea multa importanta de la admitere, pana la absolvire si dupa. de-aia ies din inm numa judecatori cu nasu pe sus, care se cred zei intre oameni pentru simplu motiv ca au trecut prin inm. stiu despre ce vorbesc.
"stilul" s-a schimbat doar la penal/procedura penala, de la Streteanu si Udroiu citire...
Andra Maria a scris:
counter a scris:
Andra Maria a scris:
ei, au. nu au, da tot inm-uu asta e o exagerare. isi dau prea multa importanta de la admitere, pana la absolvire si dupa. de-aia ies din inm numa judecatori cu nasu pe sus, care se cred zei intre oameni pentru simplu motiv ca au trecut prin inm. stiu despre ce vorbesc.
ai dat examen la inm? daca e un lucru asa de rau, ma intreb de ce... sunt zvonuri. eu cunosc judecatori foarte buni...
rectific. am zis "numai judecatori cu nasu pe sus" si am gresit. majoritatea se cred zei. exista si oameni cu picioarele pe pamant. si procurorii sunt ok.