avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1376 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
Patrick_ a scris:

maxmara a scris:

in general judecatorii din comisia de interviu sunt mai scortosi, au asa un iz de superioritate, iar procurorii din comisie sunt mai amabili cu cei care declara ca vor sa se orienteze catre posturile de procurori

Inseamna ca la mine a fost altfel.
Era o judecatoare cam intre doua varste, care mi-a zambit tot timpul. Si zambetul era mai larg cand raspundeam la cate o intreabare.

Acuma nu mi-e clar inca daca era de bine sau nu acel zambet.
Eu ma bucuram macar ca nu rade de-a binelea. :))

esti dragutz? :)
corinaNi a scris:

multumesc pt raspuns, sagreal si patrick :) si la chestionarul ala din timpul rationamentului sunt acelasi gen de intrebari?(ca cele care ti se pun la interviu)

Nu, acolo sunt intrebari gen...ce hobby-uri ai, ce scoli ai facut, ce ai vrea sa faci...parca ceva de genul acesta.
am inteles. crezi ca exista sanse sa afiseze rezultatele mai devreme de 3?:)
sangreal a scris:

Si ai luat aproape 10 in conditiile in care nu ai spus ferm ca il trimiti pe ala la plimbare? Mi se pare cel putin curios. Eu am avut 9,80 si intr-o speta de genul asta am spus ca il trimit la plimbare (cu alti termeni normal) sau daca se accentueaza situatia ma abtin.

Am luat 9.97.
Si la intrebarea aceea am inceput prin a spune ca relatiile dintre colegi sunt unele speciale, dar ca exista limite. Apoi am zis ca nu cred ca vreun coleg magistrat, m-ar ruga asa ceva, mai ales ca suntem atat colegi cat si preteni (dupa cum era "speta").
Cand am zis ca "nu cred ca un magistrat m-ar ruga asa ceva" judecatoarea avea zambetul pana la urechi, iar ceilalti zambeai si ei.
Apoi au trecut la alte intrebari. :)

Foarte sincer, eu imi amintesc cu placere de proba aceea.
Jumatate de ora de interviu ...mi se pare....muuult!:)

Ar trebui sa fie o alarma speciala..si cand se afiseaza rezultatele...sa ne anunte sonor pc-urile..:)
Ultima modificare: Miercuri, 31 August 2011
Magda M, utilizator

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)