Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
:wave: cu maxima acuratete, prevad ceva de genul urmator: 20 cu peste 90; 200 cu peste 80; inca vreo 150 cu peste 75
Statistic nu prea e posibil ceea ce spui.
Cei intre 80 si 90 sunt mult mai putini decat cei intre 70 si 80.
Deci nu pot fi 200 intre 80 si 90 si doar 150 intre 75 si 80
Vezi care a fost raportul intre nr de candidati dintre aceste note in anii trecuti.
Ma mir ca n-au aparut inca cei care stiu nr de promovati ''din surse sigure''...In iarna,era plin pe-aici:)
si atunci s-a adeverit ceea ce spuneau cei cu surse sigure. au fost o gramada care au trecut de prima proba. deci asteptam oamenii cu surse sigure :))
oricum incepe sa miroasa a liste cu rezultate. sunt pe vine...
nu stiu daca sunt rautacioase..........in ceea ce ma priveste am facut 75....si am acelasi sentiment ca atunci cand am iesit din sala........a fost mai greu ca in iarna.....dar se vor lua note mari.......asta este