Andra Maria a scris:
va descurcati cu grilele de logica?
suntem asi.
va descurcati cu grilele de logica?
salut! De cateva zile am terminat un master in Olanda si acum ma gandesc sa mai dau si eu o data la INM cand ma voi intoarce in tara. Vreau si eu sa va intreb daca aveti idee de pe ce coduri se vor da urmatoarele examene? Fiind in Olanda, nu am acces decat la coduri si eventual la carti pe care le pot gasi pe internet, in format electronic. Ideea e ca nu stiu daca sa ma apuc de invatat de pe noile coduri sau de pe cele vechi.
Orice sfat va fi binevenit :)
Succes celor care asteptati rezultatele!!
andra_galati a scris:
salut! De cateva zile am terminat un master in Olanda si acum ma gandesc sa mai dau si eu o data la INM cand ma voi intoarce in tara. Vreau si eu sa va intreb daca aveti idee de pe ce coduri se vor da urmatoarele examene? Fiind in Olanda, nu am acces decat la coduri si eventual la carti pe care le pot gasi pe internet, in format electronic. Ideea e ca nu stiu daca sa ma apuc de invatat de pe noile coduri sau de pe cele vechi.
Orice sfat va fi binevenit :)
Succes celor care asteptati rezultatele!!
la civil trb sa inveti sigur dupa noul cod civil- cursuri nu prea sunt facute avand la baza noul cod civil. la restul materiilor ramai deocamdata pe ce ai invatat in facultate- legislatie adusa la zi- in special legea 202/2010- mica reforma.