Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
Sa nu ignoram faptul ca, desi subiectele sunt considerate de multi mai grele decat cele din iarna, numarul candidatilor a fost aproape dublu decat atunci. Stiu ca si numarul de locuri este dublu, dar, totusi, cand sunt multi candidati, desi sunt si multi "figuranti" (sau sponsori ai INM, cum indirect ii numea cineva), creste si posibilitatea de a fi multe note mari.
78 dar acum sper sa nu crezi ca am fost subiectiv in ce priveste pronosticul, doar ca am observat acest tipar: eu dau a 3-a oara, am absolvit anul trecut si tiparul este ca anul trecut am facut 60, in iarna 73 iar acum 78 -> cam toti cei pe care ii cunosc au avut o evolutie de genul acesta si de asta zic, ma astept la multi peste 80
cum sa fie 200 peste 8?? o colega de-a mea extrem de desteapta a facut 88. daca cei geniali, ca cea despre care vorbesc , au obtinut aproximativ punctajul asta, eu zic ca e de bine. cat despre "a fost cel mai usor din 2005 incoace", cred ca e o afirmatie periculoasa, mult prea indrazneata si pe care ar justifica-o doar un rezultat al tau de vreo 95 de puncte