Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
marius07 a scris:
lucutel a scris:
penal special:
in cazul in care profesorul de liceu, profitand de calitatea sa si de relatia an terioara de prietenie, intretine, in public, un raport sexual oral liber consimtit cu o eleva minora in varsta de 16 ani, sub promisiunea de casatorie se va retine:
a. infractiunea de act sezual cu un minor
b. infractiunea de seductie in concurs cu infractiunea de act sexual cu un minor
c. infractiunea de seductie in concurs cu infractiunea de perversiune sexuala
a
deyanira, raspunsul corect e a. de ce? nu stiu...si eu as fi mers tot pe varianta b
poate ne ajuta marius07 si ne spune care a fost ratiunea care la condus catre raspunsul corect
Asa am gasit si in Neagu
lucutel a scris:
marius07 a scris:
lucutel a scris:
penal special:
in cazul in care profesorul de liceu, profitand de calitatea sa si de relatia an terioara de prietenie, intretine, in public, un raport sexual oral liber consimtit cu o eleva minora in varsta de 16 ani, sub promisiunea de casatorie se va retine:
a. infractiunea de act sezual cu un minor
b. infractiunea de seductie in concurs cu infractiunea de act sexual cu un minor
c. infractiunea de seductie in concurs cu infractiunea de perversiune sexuala
a
deyanira, raspunsul corect e a. de ce? nu stiu...si eu as fi mers tot pe varianta b
poate ne ajuta marius07 si ne spune care a fost ratiunea care la condus catre raspunsul corect
nu este si seductie pt ca seductia implica un raport sexual normal
Si eu stiu ca, clasarea nu este posibila in cazul prevazut de art.10 lit b1 deoarece lipsa invinuitului impiedica o apreciere asupra imprejurarilor cauzei, gradul de pericol social al faptei se stabileste si in functie de persoana si conduita faptuitorului.
Asa am gasit si in Neagu
Neagu zice asa:
' Instanta examineaza adm in princip a cerrerii de contestatie prevaz in art 386 lit a-c si e, fara citarea partilor.
Sedinta de judecata in care se judeca adm in princip a contestatiei nu este publica, lipsind dezbaterile, instanta marginindu-se la analiza actelor si a lucrarilor din dosarul cauzei.'
adevarat ca neagu e din 2008. e depasit?