m13d a scris:
Am inteles ca este o problema de statistica si CSM nu are inca situatia locurilor care trebuiesc scoase la concurs.
Din pacate nu este o problema de locuri, pana la urma se pot decide destul de repede cate locuri vor scoate la concurs. Prima problema e legata de incadrarea legii la sectiunea "nu are caracter urgent"! Atata timp cat apare la nu este cu caracter urgent, din partea alesilor nicio sansa sa fie voatata, caci sunt altele care apar cu caracter urgent. Daca biroul permanent care stabileste ordinea de zi tine mortis sa o incadreze ca si cum nu este urgenta, slabe sanse sa fie votata. Apoi mai trebuie sa ridice si parlamentarii manuta si sa nu-si mai bata capul cu majoritatea, caci ieri pentru trei ore au fost la egalitate si vai cat tumult domnea prin Parlament.
Din pacate nimic nu stim sigur, nici daca vor vota, nici daca nu, nici daca la 1 octombrie intra sau nu noile coduri in vigoare si asa mai departe. Pe mine ma cam oboseste incertitudinea asta.
P.S.: Am observat ca ati ajuns la procedura penala, felicitari! Eu ma chinui cu cea civila, sper in doua saptamani sa o dau gata!
O cafea sau ce vreti si spor la invatat!