avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
Nu vorbesti "prostioare" :)

Grila e dintre cele date la admiterea in barou in 2010.
Raspunsurile corecte sunt a) si b), iar eu nu intelegeam de ce nu e si c).

Am citit de cateva ori art 360 CPP si abia intr-un final m-am prins #-o.
E vorba de alin 2 al art 360 CPP - "dupa redactarea hotararii" e una si "inainte de redactare" a alta :)

Art. 360 Comunicarea hotararii
" Alin 1- Copii de pe dispozitivul hotararii se comunica partilor care au lipsit atat la judecata, cat si la pronuntare. Inculpatului detinut sau aflat in vreuna dintre situatiile prevazute in art. 171 alin. 2 (asistenta juridica obligatorie), care a lipsit de la pronuntarea hotararii, i se comunica copia dispozitivului hotararii. De asemenea, copia dispozitivului hotararii se comunica administratiei locului de detinere. "

"Alin 2 - Dupa redactarea hotararii, inculpatilor prevazuti in alineatul precedent li se comunica copii de pe aceasta. "
m13d a scris:

Am inteles ca este o problema de statistica si CSM nu are inca situatia locurilor care trebuiesc scoase la concurs.

Din pacate nu este o problema de locuri, pana la urma se pot decide destul de repede cate locuri vor scoate la concurs. Prima problema e legata de incadrarea legii la sectiunea "nu are caracter urgent"! Atata timp cat apare la nu este cu caracter urgent, din partea alesilor nicio sansa sa fie voatata, caci sunt altele care apar cu caracter urgent. Daca biroul permanent care stabileste ordinea de zi tine mortis sa o incadreze ca si cum nu este urgenta, slabe sanse sa fie votata. Apoi mai trebuie sa ridice si parlamentarii manuta si sa nu-si mai bata capul cu majoritatea, caci ieri pentru trei ore au fost la egalitate si vai cat tumult domnea prin Parlament.
Din pacate nimic nu stim sigur, nici daca vor vota, nici daca nu, nici daca la 1 octombrie intra sau nu noile coduri in vigoare si asa mai departe. Pe mine ma cam oboseste incertitudinea asta.

P.S.: Am observat ca ati ajuns la procedura penala, felicitari! Eu ma chinui cu cea civila, sper in doua saptamani sa o dau gata!
O cafea sau ce vreti si spor la invatat!
S-a pus si pentru maine pe ordinea de zi. La pozitia 24.
Laura2626 a scris:

P.S.: Am observat ca ati ajuns la procedura penala, felicitari! Eu ma chinui cu cea civila, sper in doua saptamani sa o dau gata!
O cafea sau ce vreti si spor la invatat!

Nu ne felicita,,,,cel putin eu nu merit,,,depinde ordinea in care am ales fiecare sa invatam "materiile"...abia astept sa ajung si eu pe la procedura civila :)

edit: Cred ca o inghetata ar merge,,,cafea,,,destul 2 pt ziua de astazi :),,,spor!!!:)
Ultima modificare: Marți, 31 Mai 2011
carmen0602, utilizator
si pana la urma dragi colegi se da examen in august???

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)